2777
2789
عنوان

کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی خاستم ذهنیتش درس بشه راجب من شکش برطرف بشه نمیدونستم میاد میگ چرا بهم نگفتی با رل قبلیت حرف ...

زهنیتش با حرف زدنتون راجب رل قبلیتون درست بسه؟منطقی نیست عجولانه رفتارکردید

بله درسته منم همینو میگم

تحت هیچ عنوان بهش نگید فلانچیزو برات بخرم اشتی کنی؟😑

بهش فرصت بدید ولی ب این معنا نیست ک تنهاش بزارید اتفاقا مث مروانه دورش بچرخید ن فقد الان ک فک کنه داریو ماسمالی میکنید. دخترو باید پرستید اونوقته ک وااااقعا یا تمام جونو دلش غوغا میکنه ده برابر قدم برمیداره. ناراحتش نکنید طفلک گناه داره دلتون میاد😁

تحت هیچ عنوان بهش نگید فلانچیزو برات بخرم اشتی کنی؟😑 بهش فرصت بدید ولی ب این معنا نیست ک تنهاش بزا ...

من همیسه باهاش مهربون بودم اذیتشم نکردم بی محلیم نکردم مشکلای خودمم بهش نگفتم ک باعث ناراحتیش بشه مگ چیزای خیلی مهم من همیشه ب فکرشم  خاستم مث بقیه نباشم واسش

تحت هیچ عنوان بهش نگید فلانچیزو برات بخرم اشتی کنی؟😑 بهش فرصت بدید ولی ب این معنا نیست ک تنهاش بزا ...

من همیشه باهاش خوب بودم بی محلی نکردم سو استفاده نکردم فهمیدم دوسم داره فرقی نکردم عمیق تر شدم باهاش 

من همیسه باهاش مهربون بودم اذیتشم نکردم بی محلیم نکردم مشکلای خودمم بهش نگفتم ک باعث ناراحتیش بشه مگ ...

اگر واقعا انقدر ک میگید براش عاشقی کردید پس نمیتونه ازتون دلخور بمونه مدت زیادی. حتی ممکنه عصبانی شه بخاد ولتون کنه . من ۳بار عصبی شدم خاستم کات کنم ولی از کات صرفا قصدم این بود نزاره برم نگهم داره.. خیلی خوبه ک پسر غرور نداشته باشه. بعد اون ۳بار الان کتکمم بزنه عمرا برم چون دیدم چطور خاس نگهم داره.. نگران نباشید اگر واقعا انقدر بهش محبت مبکنید زودی یادش میره و جواب خوبیاتونو اینطوری جبران میکنه😊