2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 40 پست
😭😭😭😭ن کارو جور کنه میاد خواستگاری تا چند ماه پسش سرباز بود اون دورانم به سختی گذروندیم

اها پس اینجور

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شغلش انتخاب بود یا مثلا یجورایی بهترین شرایط؟ مثلا ببین یکی هس میتونه شغل دیگ ایم داشته باشه ولی علا ...

😭😭😭😭شاید...

ولی میدونه پدر من میگه نه نمیدم دخترمو😭😭😭

طرف من فوق کامپیوتره فتا هم از این شاخه هستش

عزیزم بهش افتخار کن ک جنم داره ب هدفش برسه این روزا همه بی عرضگیشونو میزنن ب حساب نبود شرایط. تو اگ عاشقشی نباید ب سختیا فکنی باید با سختیا کنار بیای و همجوره پشتس باشی. مگ همیشه اقایون باید ازما حمایت کنن؟ ایشون الان خوشحاله ولی شما جای کنار اون بودن داری بدتر از دماغش مباری... اما اگ بنظرت معیار بزرگیه خب تصمیمای بزرگتری باید بگیری

خب بدتر

ازدواج با یک نظامی یعنی کلی دردسر....یعنی علاف شدن بین شهرها حقوق کم سختی کار,مرخصی کم,بعضی ها همیشه اماده باش.به نظر من سعی کن هیچوقت با یک نظامی ازدواج نکنی

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
دیر که نشده. اگه اینقدر دوسش داری بهش پیام بده که دلم واست تنگه

😭😭😭😭حرف میزدیم حالش بد بود کل روز گریه کرده بود تحت فشاره از خانواده و من رفت خوابید،میگه فراموش کن امروز چی شده😭😭😭بزارم برم😭😭😭

عزیزم بهش افتخار کن ک جنم داره ب هدفش برسه این روزا همه بی عرضگیشونو میزنن ب حساب نبود شرایط. تو اگ ...

😭😭😭😭من پشیمونشوکرده بودم،نمیدونی نظامی شدن چقدر سخته چقدر اخلاق آدمو تغیر میده😭😭😭😭

😭😭😭😭من پشیمونشوکرده بودم،نمیدونی نظامی شدن چقدر سخته چقدر اخلاق آدمو تغیر میده😭😭😭😭

پوووف اره میتونم حدس بزنم واسه زندگی مشترک ازیت کنندس. اما اخرش ک چی؟ یاباید خودشو انتخاب کنی با تمام سختیا و مخالفتا. یا یه شغل دبگرو انتخاب کنی ک یه ادم دیگ توش مشغوله... من ک اصن عمرا نمیتونم ب گزینه دوم فکنم شمام ناراحت نشی گفتمشااا. ولی بهرحال واقع بینانش اینه راه اول ک منصرف کردن بود نشد حالا ۲تاراه بیشتر نداری

😭😭😭😭حرف میزدیم حالش بد بود کل روز گریه کرده بود تحت فشاره از خانواده و من رفت خوابید،میگه فراموش ...

به نظرم بهترین کار اینه که بهش بگی با وجود همه اینا میخوام باز هم کنار هم باشیم. خوشحال میشه. اونم به هر حال تحت فشاره. واقعا سخته. واسه تو هم سخته ولی خب دیگه یکی باید این وسط فداکاری کنه عزیزم.

Shadow
2790
2778
2791
2779
2792