2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره ولی هرکی اینکارو بکنه از نظر من خر است     چون نمیدونه در قفس شیر رو باز کرده دعانوی ...

چرا در قفس شیر باز کرده؟😮

خوشبخت کسی است که به یکی ازین دوچیز دسترسی دارد؛ یا کتاب های خوب یا دوستانی که اهل کتاب باشند.ویکتور هوگو
آره با جمله تاکیدی مثبت ۵ روز ۸۰ تا صفحه بنویس خدایا شکرت فلانی عاشقمه و ازدواجی از هر نظر عالی دار ...

من مجردیم نوشتم ولی همون خوشبختی رو با یه نفر دیگه بهم داد😂

اللهم صلی علی محمد و آل محمد(وعجل فرجهم)
میشه بیشتر توضیح بدی دقیقا چجوری بنویسم

ببین این یکی از روشای قانون جذبه که خیلیا نتیجه گرفتن باید توی یه دفتر ۸۰ تا صفحه یعنی ۴۰ تا برگه روی هر خط صفحه بنویسی اون جمله ای که گفتمو و این ۸۰ تا صفحه رو توی ۵ روز بنویس و بعد از اینکه مینویسی دیگه باید رهاش کنی منظور از رها کردن اینه که به نشدن اون اتفاق فک نکنی و باور داشته باشی که اون خواسته انجام شده

🥴🥴✋
چرا در قفس شیر باز کرده؟😮

تجربه دخترخالم و گفتم...خیلی سختی کشیدن تا رفع شد(ازدواج کرده بود...میخاست روابطشو بهترشه)

پای اونارو بزندگیش باز کرد...خدام گفت برو جوابتو از همونا بگیر

طفلی خیلی اذیت شد...آخرم امام رضا شفاعتشو کرد  

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
😭😭

😭😭😭😭😭😭

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
آره با جمله تاکیدی مثبت ۵ روز ۸۰ تا صفحه بنویس خدایا شکرت فلانی عاشقمه و ازدواجی از هر نظر عالی دار ...

برای زندگی زناشویی هم میشه همینو انجام بدی شما نتیجه گرفتی

عجب بیهوده تکراریست دنیااا
چجوری یعنی

گرفتارت میکنه خدایی نکرده کنجکاو نباش برای دعا بخداقسم هرکی بهت گفت کارش حرف نداره، بگو اره درسته کارش حرف نداره، ولی وقتی من میخوام به یکی ظلم کنم و بدونه اجازه اش دعا کنم ک بیاد سمتم قطعا لطمه اش رو میبینی خدایی نکرده، خودتو عذاب میدی بدون اینکه بخوای، ازدواجت ب تعویق میوفته، مسیر زندگیت تاریک میشه دست ب هرکاری بزنی خراب میشه خواستگاری برات بیاد خراب میشه، دیگه خود دانی

اللهم صلی علی محمد و آل محمد(وعجل فرجهم)