2777
2789
برای زندگی زناشویی هم میشه همینو انجام بدی شما نتیجه گرفتی

من ازدواج نکردم که ولی داره میاد سمتم

ببین آره همونجوری که گفتم فقط مثلا اگه میخوای رابطتون خوب بشه بگو خدایا شکرت که شوهرم عاشقمه و باهام خیلی خوبه

باید جملتو اینجوری انجام شده بنویسی

🥴🥴✋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ازدواج نکردم که ولی داره میاد سمتم ببین آره همونجوری که گفتم فقط مثلا اگه میخوای رابطتون خوب بشه ...

میگم الآن منو شوهرم مشکل داریم و همش حرف طلاقه یعنی ی دفتر که چهل برگ.داره رو کلش تو پنج روز قسمت کنم پشت و روی برگه هاش جمله بنویسم؟::

عجب بیهوده تکراریست دنیااا
میگم الآن منو شوهرم مشکل داریم و همش حرف طلاقه یعنی ی دفتر که چهل برگ.داره رو کلش تو پنج روز قسمت کن ...

آره عزیزم بعد که نوشتی باید باورت این باشه که باهم خوب شدین و به لطف خدا خواستت انجام شده به نشدنش فک نکن

🥴🥴✋
میگم الآن منو شوهرم مشکل داریم و همش حرف طلاقه یعنی ی دفتر که چهل برگ.داره رو کلش تو پنج روز قسمت کن ...

اگه تلگرام داری برو تو کانال ساناز اسبقی یه روشایی داره که مثلا بهت علاقه مند بشه و از اونام استفاده کن

واقعا نتیجه میده به چشم خودم دیدم😍😅

🥴🥴✋
اگه تلگرام داری برو تو کانال ساناز اسبقی یه روشایی داره که مثلا بهت علاقه مند بشه و از اونام استفاده ...

دارم عزیزم میشه لینک شو بذاری،؟یا همین بنویسم ساناز اسبقی؟

عجب بیهوده تکراریست دنیااا
دارم عزیزم میشه لینک شو بذاری،؟یا همین بنویسم ساناز اسبقی؟

@ghanounejaazb

توی کانال سرچ کن سابمینال بعد جذب عشقشو هرروز گوش بده

سرچ کن تله پاتی بعد اونی که برا جذب عشقه رو انجام بده

ایشالا که زندگیت خوب میشه عزیزم هر کسی با این چیزا آشنا نمیشه و اگه هم بشه باورشون نمیکنه اما تورو خدا دوستت داشته که با اینا آشنا میشی😻🙏🏻

🥴🥴✋
تجربه دخترخالم و گفتم...خیلی سختی کشیدن تا رفع شد(ازدواج کرده بود...میخاست روابطشو بهترشه) پای اونا ...

آهاااان فهمیدم. یه بارم درین مورد دعا تاپیک زدم اومدی جوابمو دادی  راهنماییم کردی. 😘

خوشبخت کسی است که به یکی ازین دوچیز دسترسی دارد؛ یا کتاب های خوب یا دوستانی که اهل کتاب باشند.ویکتور هوگو
راهنمایی لطفا

یعنی اینکه هر روز بگو تکرار کن هر چیو که میخوای هر ارزویی که داری این قانون جذب هست ب هرچی فکر کنی بسمت تو کشیده میشه صبح که از خونه درمیای ارزو کن دربیا خواستتو تکرار کن تا بره بالا همه چی دست ب دست هم میده اون چیزو کائنات بسمت تو میاره هرچی انرژی مثبت دریافتی بیشتر بگو من خوشبخت ترین ادم هستم خدایا شکرت و همچنین هم خواهد شد