brokenheart مدیر عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 1276 عنوان خوشحالم 😍 | مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 19 پست نی نی ام دخمله 😍. میخوام صدای قلب بچمو بفرستم واسه شوهرم .ای کاش وقتی رفتم سونو . شوهرم پیشم بود اونم نی نی ام رو میدید یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 1399/01/27 | 22:56 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delaram97 عضویت: 1397/11/10 تعداد پست: 7882 اینجا با پسر مشکل دارن....اگه کسی بگه دوست دارم بچم پسر باشه جرررررررش میدن😁 با پسر مشکل ندارن،اخه یسریا خیلی بی نمکن و پسرو خیلی بالا میبرن جاذبه چشمات از زمینم بیشتره❤
ارامش_من عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 872 چشم . انشالله به اون چیزی که تو دلته اگه به صلاحته برسی . سر نماز دعا میکنم فدای مهربونیت ممنون....منم دلم نی نی سالم و صالح میخواد...جنسیت مهم نیس برام... معبودم شکرت 💝
afsaneh67 عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 13857 با پسر مشکل ندارن،اخه یسریا خیلی بی نمکن و پسرو خیلی بالا میبرن دیگه گذشت اون زمونا خواهر....هرکس سلیقه ای داره دلیل نمیشه به بالاتر یا پایین تر بودنخودم از مجردیم عاشق پسربچه ها بودم خداروشکر بچم پسر شد عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
delaram97 عضویت: 1397/11/10 تعداد پست: 7882 دیگه گذشت اون زمونا خواهر....هرکس سلیقه ای داره دلیل نمیشه به بالاتر یا پایین تر بودن خودم از مجردی ... اره بابا اونا که اینچوری فکر میکنن بی فرهنگن،منم عاشق دختر بودم خداروشکر بچم دختر شد جاذبه چشمات از زمینم بیشتره❤
محیا_زندگیم عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 75 من بچه اولم دختر بود توراهیمم دختره و خیلی خوشحالم خدارو هزار مرتبه شکر میکنم که خونه ام رو با برکت کرده خداروشکر پررزق و روزی هم هست از وقتی نطفه اش گرفته روزیمون زیاد شده و خدا به روزیمون برکت داده قربون هر دوشون برم که فقط دل میبرن الهم عجل لولیک الفرج