2777
2789

دوستان امروز روز ۱۲ پریم هست،فولیم ۱۶ هست ،دکترم گفته روزچهاردهم که فولیم ۲۰ میشه امپول اچ سی بزنم ۲۴ ساعت بعد اقدام کنم،حالا ازروز ۱۰ کیت من دوخط شده،چون دورم ۲۶ روزه است،حالا موندم که روزسیزده برم اچ سی روبزنم که فولیم ۱۸ هست یاهمون ۱۴ پری بزنم.اخه برای تعیین جنسیت میخوام.ازاون طرفم میترسم اقدامم بشه ۱۵ یه وقت برعکس بشه

ببخشید خیلی توضیح دادم.استرس دارم،لطفا فازمنفیا نیان اصلا حوصله ندارم

خدایابه امیدخودت🌺

ببین من بهت نمیگم این کارو بکن ک بعدا شاید بشه شاید نشه اما یکم تحقیق کن و از دکترت بپرس .. من روز ۹و۱۱سیکلم رابطه داشتم و پریودم دقیق ۲۶روزه بود نی نیم پسره ... شاید بعضیا تخمک زود ازاد میکنند چون پریودتم ۲۶روزه هس

خدایا مواظب فرزندانم باش نفس من به نفسهای اونا بنده..خدایا شکرت
ببین من بهت نمیگم این کارو بکن ک بعدا شاید بشه شاید نشه اما یکم تحقیق کن و از دکترت بپرس .. من روز ۹ ...

به سلامتی عزیزم.کیت زده بودی؟سونو ندادی؟

خدایابه امیدخودت🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من بهت نمیگم این کارو بکن ک بعدا شاید بشه شاید نشه اما یکم تحقیق کن و از دکترت بپرس .. من روز ۹ ...

منم امروز فولیکولم ۱۶،به نطرت فردااچ سی روبزنم مشکلی پیش میاد؟دکترم ازمن گیج تره😩😩😩

خدایابه امیدخودت🌺
به سلامتی عزیزم.کیت زده بودی؟سونو ندادی؟

ن کیت نزدم .. سونو هم دوماه پشت سر هم دادم سونوی ماه قبلم رو بهم گفت تخمکت ازاد شده روز۱۱پریودیم بود برو اقدام .. اما نگرفت بنظرم تخمک زود ازبین میره ک نگرفت چون ۵ساعت بعد سونو اقدام کردم .. فقط ترشحات داشتم و طبق سونو قبلیم احتمال دادم ازاد شده باشه

منم امروز فولیکولم ۱۶،به نطرت فردااچ سی روبزنم مشکلی پیش میاد؟دکترم ازمن گیج تره😩😩😩

نمیدونم من امپول هم نزدم تو نت سرچ کن.. مال من خودش ازاد شد 

ن کیت نزدم .. سونو هم دوماه پشت سر هم دادم سونوی ماه قبلم رو بهم گفت تخمکت ازاد شده روز۱۱پریودیم بود ...

من بابت امپول گیج شدم کی بزنم،میترسم روز ۱۴ بزنم دیرباشه براتعیین جنسیت 

خدایابه امیدخودت🌺
نمیدونم من امپول هم نزدم تو نت سرچ کن.. مال من خودش ازاد شد 

ببین هرچی بیشترسرچ کردم بدتر شد،حتی ظهررفتم پیش یه دکتردیگه اون گفت ۳۶ ساعت بعد یعنی روز ۱۶ پری🤣🤣🤣

خدایابه امیدخودت🌺
من بابت امپول گیج شدم کی بزنم،میترسم روز ۱۴ بزنم دیرباشه براتعیین جنسیت 

شایدم دیر باشه .. از دو تا دکتر بپرس  ادم کلا گیج میشه