2777
2789
عنوان

کیا شستا خریدن

484 بازدید | 35 پست

من به اندهزه دو تومن خریدم. الان اومده توی اپلیکیشنم. واقعا ۷۶۰ درصد افزایش قیمت داشته،؟ مگه ممکنه ؟ امروز تازه عرضه شده که. پس این ۷۶۰ درصده چیه که نوشته زیر تغییر قیمت. من بلد نیستم.

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

760 چی داشته؟ ینی چی؟

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
شستا چیه دیگه 

یه سهامیه تو بورس

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
من فقط تونستم 3 تومن بخرم

چک کن ببین تغییر قیمت توی اپلیکیشن شما هم ۷۶۰ درصده؟ واقعا معنیش چیه؟ من بار اولمه که سهم میخرم. اصلا روز اوله که کدم فعال شده

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

من خرید آفلاین زده بودم. ولی به پورتفوی من اضافه نشد. اصلا خرید نشد برام. 

760 درصد چیه؟ احتمالا یه چیز دیگه‌س شما اشتباه متوجه شدی. اگر میتونی عکس بزار

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
چک کن ببین تغییر قیمت توی اپلیکیشن شما هم ۷۶۰ درصده؟ واقعا معنیش چیه؟ من بار اولمه که سهم میخرم. اصل ...

یه عکس بزار ببینیم چ جوریه؟؟؟