2777
2789

عفونت ادراری باعث انقباض رحم میشه؟؟سفکسیم بخورم خوب میشم؟دکتر بهم داد میترسم انقباضم خوب نشه بااینکه عفونتم خوب شه😢

شیاف استفاده میکنم ۲۱هفته ام درروز یه ۴ ۵باری زیرشکمم سفت میشه ولی نه خیلی بعد ول میکنه آب خیلی میخورم

یعنی خوب میشم😞🙁

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هفته ۱۰ عفونت شدید گرفتم دکتر بهم انتی بیوتیک ۳۰۰۰ داد و من نخوردم فک میکردم الکیه هفته ی بعدش که رفتم چکاپ گفت قرصتو نخوردی؟ اگه نخوری به زودی سقط میشه ....

خوردمش و هفته ی بعد پاک پاک بود 

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!
من هفته ۱۰ عفونت شدید گرفتم دکتر بهم انتی بیوتیک ۳۰۰۰ داد و من نخوردم فک میکردم الکیه هفته ی بعدش که ...

وای عزیزمم جدی؟؟خوب شد پیگیری کردی 

یعنی منم خوب میشم دعاکن برام باعث انقباض شده

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍
وای عزیزمم جدی؟؟خوب شد پیگیری کردی  یعنی منم خوب میشم دعاکن برام باعث انقباض شده

فقط به حرف دکترت گوش کن مثل من سرخود عمل نکن...

اره من داشتم خیلی هم شدید بود حتی نزدیک بود بستری هم بشم خداروشکر برام سفیکسیم و یه داروی دیگه که ۵۰ ...

خب خداروشکر برای شما انقباض نبود؟

خیلی میترسم😢😢یکمم پهلوهام دردمیکنه بیشتر بخاطر انقباض رحمم میترسم

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍
فقط به حرف دکترت گوش کن مثل من سرخود عمل نکن...

آره هرچی داد دارم مصرف میکنم دیگه امیدم اینه خوب بشم فعلا اصراری به بیمارستان نکرد گفت هروقت دردداشتی خیلی برو بیمارستان امروزم گفت چیزای نفاخ نخور آب بیشتر بخور

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍
برا من ك خوب بوده حالا شما بپرس ببين ضرري نداشته باشه  بعدش برا من اصل اصل بوده خودمون رفتيم ت ...

چقد جالب خب من که اصلشو نمیتونم پیداکنم ولی اگه بشه امتحانش میکنم😍ان شاءالله جواب بگیرم

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍
آره هرچی داد دارم مصرف میکنم دیگه امیدم اینه خوب بشم فعلا اصراری به بیمارستان نکرد گفت هروقت دردداشت ...

خب پس اصلا نگران نباش