2777
2789

من رو سیب زمینی چنتا برش  میندازم میزارم تو اب یکم نیم پز شدمیارمش بیرون بعد لای اون برش هایی که زدم پنیر و ذرت و قارچ میریزم میپیچم تو فویل میزارم نیم ساعت تو فر بعد فویل و باز میکنم تا پنیر طلایی بشه فوق العاده خوشمزه میشه 

میتونی گوشت چرخکرده هم به موادت اضافه کنی 

یاد گرفتم این بار دستانم یخ کرد دستان کسی را نگیرم جیب هایم مطمئن ترست ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگید تنور طعم دار چجوری درست میشه

سیب زمینی رو برشهای بزرگ بزن و یه تعداد و با کره و لیمو  یه تعداد رو با آویشن یه تعدادم با فلفل  یه تدادم با سس کچاب مزه دار کن و سینی فر رو چرب کن و سیب زمینارو نمک بزن بزار تو فر گریل رو بزن تا بپزن . هر طعمی دوس داری بزن 

سمبوسه .کوکو .سالاد الویه  ما ابپز نمیکنیم .ی قابلمه داریم کفشو کلا نمک ریختیم . سیب زمینیو قش ...

آره این مدل و زیاد درست می کنم سالم و خوشمزه س

متنفرم از دروغ و دورویی

سیب زمینی آبپز رو میکوبم، تو قایبلمه روغن داغ و پیاز سرخ شده و بعد رب گوجه تفت میدم با فلفل و نمک بعد سیب زمینی له شده رو میریزیم تو قابلمه با این مواد هم میزنیم، اخر سر موق سرو گلپر میزنم. با نون بربری داغ 

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖
سیب زمینی آبپز رو میکوبم، تو قایبلمه روغن داغ و پیاز سرخ شده و بعد رب گوجه تفت میدم با فلفل و نمک بع ...

👏👏👏👏👏👏

بربری و خوب اومدی

متنفرم از دروغ و دورویی
اینو تا حالا نشنیدم چجوری درست میشه😍

سیب زمینی رو آبپز میکنی بعد با گوشت کوب میکوبیش 

پیاز رو سرخ میکنی و فلفل و زردچوبه و نعنا خشک بهش اضافه میکنی بعد سیب زمینی رو به پیاز اضافه میکنی و  نمک هم میزنی و کمی تفت میدی تمام

با گوجه و خیارشور نوش جان میکنی

یه روز خوب میاد  
وای از دست تو 🤣🤣🤣 ساعت یک رسیدم خونه گشنم بود چیزی بهتر از این به ذهنم نرسید 😁😁 جالبش اینجاست ...

اخ تو گشنگی خیلی میچسبه😃

اره بابا شبم نون و ماست بده بخورن😁

همیشه که نمیشه غذای خوشمزه باشه😏

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔