2777
2789
خدا نگهدارش باشه

مرسی عزیزم نی نی شما هم همچنین❤

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سلام عزیزم شماسونوهای قبلتون انومالی وایناوزن بچه چقدربود؟من یکشنبه سونودارم استرسشودارم براوزنش

انومالی ۲۳۵ گرم .۳۱ هفته و ۳ روز ۱۷۵۰

ئاخ دونیا پیرت کردم.هه ناسه کانم هاکان و ژیکان
سلام عزیزم شماسونوهای قبلتون انومالی وایناوزن بچه چقدربود؟من یکشنبه سونودارم استرسشودارم براوزنش

من اولین باره وزن بچه رو بهم میگن با اینکه تمام مراحل غربالگریم انجام دادم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
منم هفته ۳۳ هستم و ازمایش گلوکزو ندادم و سونو هم هنوز نرفتم از ترس این ویروس لعنتی

نکات بهداشتی رو رعایت کن حتما حتما برو گلوکز فکر کنم تا هفته ۲۸ 

حداقل سونو وزن رو برو

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
منم هفته ۳۳ هستم و ازمایش گلوکزو ندادم و سونو هم هنوز نرفتم از ترس این ویروس لعنتی

اشتبا کردی عزیزم رعایت میکردی میرفتی منم تو همین شرایط رفتم

منم انومالی دقیقا235گرم بود...خودتون چقدروزن اضاف کردین؟دکترتون گف خوبه وزنش؟

طبیعی زایمان میکنی؟؟خودم ۱۴ کیلو .هنوز نبردم ولی دکتر سونو گف خوبه

طبیعی زایمان میکنی؟؟خودم ۱۴ کیلو .هنوز نبردم ولی دکتر سونو گف خوبه

نه عزیزم سزارین میکنم...من خودم 8کیلوتوانومالی گفتن وزنش خیلی خوبه 22هفتم 570گرم بودگفتن عالیه الان ولی فکرمیکنم وزنش کمه....شماطبیعی؟

نه عزیزم سزارین میکنم...من خودم 8کیلوتوانومالی گفتن وزنش خیلی خوبه 22هفتم 570گرم بودگفتن عالیه الان ...

الان چن هفته هستی؟؟من بعد انومالی این اولین بار بود دادم.بچه این اخرا وزن میگیره.اره

نه عزیزم سزارین میکنم...من خودم 8کیلوتوانومالی گفتن وزنش خیلی خوبه 22هفتم 570گرم بودگفتن عالیه الان ...

من وزن قبل بارداریم زیاد نبود دکتر گف تا ۱۸ کیلو میتونم اضافه کنم.۵۰ کیلو بودم الان ۶۴