2777
2789
به خاطر کرونای لعنتی همه چیمو به تعویق انداختم  حتی ازمایش هامو و حتی سونو و اکوی قلب جنین رو ...

عزیزم خداروشکر که فهمیدی نگران نباش تحت نظر دکتر باش ان شاء الله همه چیز خوب و عالی میگزره

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

فکر کنید ۸ هفته ی دیگه باید برم اتاق عمل 

به شرطی که رعایت کنم و گرنه ممکنه زودتر مجبور به زایمان

شمممم.... خیلی به فکر خودتون و نی نی تو دلتون باشید 

از بیرون رفتنای الکی و حتی مهمانی پرهیز کنید اما با رعایت مسائل ضروری و بهداشتی به خصوص ماسک و دستکش معاینات بارداریتون رو اولویت قرار بدید

کیمیاجون۱ ....کاربر ۹۱...این کاربری دومم هست
فکر کنید ۸ هفته ی دیگه باید برم اتاق عمل  به شرطی که رعایت کنم و گرنه ممکنه زودتر مجبور به زای ...

ان شاء الله نی نی سالم و سرحال و به وقتش میاد بغلت 

بله واقعا معاینات بارداری لازمه

عزیزم خداروشکر که فهمیدی نگران نباش تحت نظر دکتر باش ان شاء الله همه چیز خوب و عالی میگزره

بله دیر فهمیدم اما باز منفعته !!! همینجا و اطرافیان بی خیالم منو منع میکردن به انجام معایناتم...درصورتیکه همشون بیرون میرفتن و خوش گذرانی... اینقد حال روحیم داغووووووووون شدددد

ممنونم عزیزم مراقب خودتو نی نی ات باش

کیمیاجون۱ ....کاربر ۹۱...این کاربری دومم هست
اره. فکر کنم بچه هامون بالای 3 کیلو بدنیا بیان. 

وای خدا بهمون رحم کنه آرزوم اینه بچه سالم و به وقتش بیاد آخه من در معرض زایمان زود رسم و سرکلاژم هستم

من ۳۲ هفته ۱۹۷۹ بود

برا شما هم خوبه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙