2777
2789

ثبت نامم ناقصه ایشالا تا اول اردیبهشت تموم میکنم 

برا خرید و فروش حتما باید برنامه ایزی تریدر داشت؟

این همون برنامه س میشه اینا رو یکم توضیح بدین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا کمکش کن عشقم @7869zahra     😂

من سر در نمیارم ک اقا 😂 باید بابام بیاد توضیح بده

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

برنامه هر کارگزاری با کارگزاری دیگه فرق میکنه. شما باید برنامه‌ای که کارگزاری خودت معرفی میکنه استفاده کنی.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
برنامه هر کارگزاری با کارگزاری دیگه فرق میکنه. شما باید برنامه‌ای که کارگزاری خودت معرفی میکنه استفا ...

حالا تو این برنامه درصدا تا چن بالا بره آخرشه؟

قیمتایی ک پایین نوشته ب ریاله یا تومن؟

حالا تو این برنامه درصدا تا چن بالا بره آخرشه؟ قیمتایی ک پایین نوشته ب ریاله یا تومن؟

برای سوال اول هر سهامی فرق میکنه و باید تحلیل بلد باشی و بتونی از روی صورت‌های مالی شرکت مورد نظر و همینطور اوضاع اقتصادی آنالیز کنی. 

سوال دوم هم همه قیمتا به ریاله.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
شما کلاس رفتی؟

کلاس نرفتم. به تازگی یه پکیج آموزشی خریدم و شروع کردم به یادگیری. هنوز وارد نیستم.