2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دختره منم چپ دسته ۴ سالش داره تموم میشه صحبت نمیتونه درمونده شدم حفظیات اش صفره امشب با گریه خوابید

نگران نباش داره یه انیشتن دیگه متولد میشه🙂 فقط کافیه بچه تون رو باور کنید زود قضاوت نکنید در موردش

دردی که انسان را به سکوت وا میدارد. بسیار سنگین تر از دردی است که او را به فریاد وا میدارد. و انسانها فقط:  به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم!
نگران نباش داره یه انیشتن دیگه متولد میشه🙂 فقط کافیه بچه تون رو باور کنید زود قضاوت نکنید در موردش

دیوونه ام کرده منو شوهرم ادمهای خنگ بی زبون بی استعداد نیستیم  شدیم الگوی زندگی بقیه ولی دخترم کاری کرده شب روز در هر حالتی بفکر صحبت نکردنش باشم منو شوهرم ادمهای کم حرفی هم نیستیم 

ان‌ شاءالله به حرف بیاد اینقدر غصه نخورم 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ.
دختره منم چپ دسته ۴ سالش داره تموم میشه صحبت نمیتونه درمونده شدم حفظیات اش صفره امشب با گریه خوابید

عزیزم خب ببرش پیش مشاوره کودکان بچه ها تو این سن بازیگوشن نگران نباش

از رنجی خسته ام که از آن من نیست روزگار غریبی ست نازنین...من مرگ را زیسته ام 
عزیزم خب ببرش پیش مشاوره کودکان بچه ها تو این سن بازیگوشن نگران نباش

از مهد براشون مشاور اومد گفت دخترت اصلا حرف نزده گذاشتن پای خجالتی بودن و تنها بودنش 

دوماه دیگه چکاپ ۴ سالگی داره اگه حرف نزنه میفرستن مشاوره 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ.
از مهد براشون مشاور اومد گفت دخترت اصلا حرف نزده گذاشتن پای خجالتی بودن و تنها بودنش  دوماه دی ...

عزیزم ان شالله که هیچی نیس همون خجالتی وکمرویی خیلی تو خونه باهاش کار کن وتشویقش کن 

از رنجی خسته ام که از آن من نیست روزگار غریبی ست نازنین...من مرگ را زیسته ام