2777
2789
عنوان

اگه به فکر خانوادتونین بیاین

571 بازدید | 31 پست

بچه ها من امروز رفتم فروشگاه ی خانمی اونجا بوودسرررماخورده بود بدددجور...رفت زرف سطل بادکنکا همشووو باااد میکرد بعدم گذاشت سرجاشو ۲تاشو خرید واقعا عصابم خوردشد فک کن ی بچه و ادمای دیگه بخوان اون بادکنکو بخرن اصن شاااید کرونا داشته...خواهش میکنم بادکنکای بسته بندیو بخرید ک مطمئن باشید کسی دستمالی نکرده...

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰

وای😟امروز میخواستم واسه بچم بخرم باخودم گفتم نفسمو میدم داخلش بعد بترکه نفسم میخوره به بچم واسه همین نخریدم.عجب آدمایی پیدا میشناااا.خوب شد نخریدم‌

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای😟امروز میخواستم واسه بچم بخرم باخودم گفتم نفسمو میدم داخلش بعد بترکه نفسم میخوره به بچم واسه همی ...

اره واقعا اصلا نخرین اینطوری

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
حالا چرا همه رو باد میکرد 🤤

نمیدونم هدفش چی بوووود

میخواسته ببینه سوراخ نباشه 

کثیف خانم

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
میخواسته ببینه سوراخ نباشه  کثیف خانم

مهم اینه ک سرماخورده بود و همشوووو داشت امتحان میکرد از کجا معلوم کرونا نبوده؟بحث سلامتیه دیگرانه واقعا کارش زشت و بد بود...

مهم اینه ک سرماخورده بود و همشوووو داشت امتحان میکرد از کجا معلوم کرونا نبوده؟بحث سلامتیه دیگرانه وا ...

آره میدونم 

بقیه گفتن چرا باد میکرده جواب اونو دادم ولی چقدر بیشخصیت بوده اصلا حتی سرماخوردگی هم نباشه کارش خیلی زشته

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
آره میدونم  بقیه گفتن چرا باد میکرده جواب اونو دادم ولی چقدر بیشخصیت بوده اصلا حتی سرماخوردگی ...

واقعا زشت بود...

به مغازه دار تذکر میدادی

گفتم بهشون ولی بعضیها وجدان ندارن!