2777
2789
عنوان

دل کندن سخته؟؟؟

1806 بازدید | 40 پست

کیا واسشون دل کندن خیلی سخته عینه من😔😭

جالبش اینه خدا همیشه منو تو این موقعیت قرار میده ولی من فعلآ یاد نگرفتم خیلی سخته😔😔

ما مردیم اینجام جهنمه....💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولش اره ولی اگه سعی کنی شاد زندگی کنی و به خودت بیشتر اهمیت بدی همه چی درست میشه بهتر از روز اول💪💪💪😊😊😊

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

من ی ماه قبل ازدواج دوره دوستی با شوهرم قهر بودم انگار اصلا وجود نداشت میرفتم دانشگاه سرکار بیرون خرید با دوستام خوش گذرونی خیلی حال میداد اما شوهرم اسیر بود تا من باهاش اشتی کنم اخرش هم ب زور مامانش اومد خونمون اشتی کردم باهاش تازه ناراضی بودم انقد گیر داد راضی شدم اگر اونم ول میکرد میرفت من الان با یکی دیگه ازدواج کرده بودم

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
دل کندت از هر چیزی سختع  انگار ی تیکع از وجودت میرع  حتی اگع ی اشیا باشع من کع اینم

به مرور باید تیکه رو خودت پر کنی عزیزم 

همه چی اولش سخته،اما باید زمان داد دل کندن ی سری مراحل داره باید طی بشه بنظرم گریه خوبه نه زیادش اما درکنارش شاد بودن عالیه ب چیزای خوب فکر کردن دنیا که تموم نمیشه با دل کندن

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،