2777
2789
عنوان

دل کندن سخته؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1823 بازدید | 40 پست
به مرور باید تیکه رو خودت پر کنی عزیزم  همه چی اولش سخته،اما باید زمان داد دل کندن ی سری مراحل ...

ارع کاملا با حرفت موافقم اما انگار خیلی چیزا از ادم میگذرع تا این مراحل طی بش من صرفا جنس مخالف منظورم نیست میتونه کسا یا چیزای دیگ هم باشع 

ولی خب بازم میرسه ب حرف شما بالاخره باید کنار اومد

خیلی ممنونم از راهنماییت مهربون💛

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ارع کاملا با حرفت موافقم اما انگار خیلی چیزا از ادم میگذرع تا این مراحل طی بش من صرفا جنس مخالف  ...

حرفتون کاملا درست ولی به این فکر کنید همه چیز فانیه هیچی ارزش غصه خوردن نداره

ی سری چیزا مثلا دور از جون مرگ عزیزان خودتو بکشی هم نمیتونی کاری بکنی ولی ب جاش میتونی خودت از زندگی استفاده کنی و کارایی که اونا دوس دارن رو انجام بدی و براشون طلب مغفرت کنی

من که میگم آدم نباید غصه رو زیاد بخوره همه چی به اندازه حتی درد 

از ی جایی ب بعد باید فکر احیای زندگی و خودت باشی حتی میتونی امید خیلیا بشی❤

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
حرفتون کاملا درست ولی به این فکر کنید همه چیز فانیه هیچی ارزش غصه خوردن نداره ی سری چیزا مثلا دور ا ...

ارع خودمم تو زندگی ب این نتیجع رسیدم از وقتی فهمیدم زندگی کوتاهه از وقتی فهمیدم هیچکسی جز خودم ب فکرم  نیست و اون دردایی ک کشیدم بزرگم کرد 

روحم بزرگ شدع واقعا دردا کمتر روم اثر دار و سعی میکنم زندگی کنم بیشتر

چقد خوبع کع اینقد انگیزع میدین🤍

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

ارع خودمم تو زندگی ب این نتیجع رسیدم از وقتی فهمیدم زندگی کوتاهه از وقتی فهمیدم هیچکسی جز خودم ب فکر ...

افرین عزیزم چن سالته

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
ارع خودمم تو زندگی ب این نتیجع رسیدم از وقتی فهمیدم زندگی کوتاهه از وقتی فهمیدم هیچکسی جز خودم ب فکر ...

دختر باید مستقل باشه مرد خودش رو پای خودش تازه باید از تونوادشم حمایتو حفاظت کنه 

مردا هم از خانومای قوی خوششون میاد

20

هنوز که سنی نداری 

به بهترینا فکر کن تو زندگیت عزیز دلم غصه چیه 

الان تو قوتیرینی تو بهترین زمان زندگیتی باید خودتو بسازی واسه اینده💪💪💪💪

دختر باید مستقل باشه مرد خودش رو پای خودش تازه باید از تونوادشم حمایتو حفاظت کنه  مردا هم از خ ...

من پدرم اینطوری بارم اوردع برعکس ،من از مردا خوشم نمیاد زیاد ینی اعتماد ندارم و حس میکنم شکست میخورم ازشون و اینا کع البته یکم بهترم اما افکار منفی تو سرم خیلی زیادع 

خب من خیلی دورم دیدم دخترایی کع شکست خوردن و این دیدمو بد کرد

کلا شخصیت سفت و سختی دارم البتع اگ تعریف از خود نباشع

هنوز که سنی نداری  به بهترینا فکر کن تو زندگیت عزیز دلم غصه چیه  الان تو قوتیرینی تو بهت ...

من خیلی ایندع روشنی میخواستم تو رشتع خودم خیلی درسخون بودم ،عاشق حرفع ورزشی خودم بودم و هستم توش نمونه بودم ولی امیدو از زیر پوستم کشیدن بیرون 

من پدرم اینطوری بارم اوردع برعکس ،من از مردا خوشم نمیاد زیاد ینی اعتماد ندارم و حس میکنم شکست میخورم ...

نه بابا مردا هم آدمن مثل خودمون

اصلا نباید منفی باشی اونوقت اون حس شکستت به واقعیت خدایی نکرده تبدیل میشه

من خیلی ایندع روشنی میخواستم تو رشتع خودم خیلی درسخون بودم ،عاشق حرفع ورزشی خودم بودم و هستم توش نمو ...

چرا میشه ی کم توضیح بدی

چرا میشه ی کم توضیح بدی

6سال گذشتع زندگیم خیلی بد بود ینی خیلی بچه بودم و کلی سختی کشیدم از اون موقع خودم خودمو نجات دادم روحم عقلم بزرگ شد ،پدرم همیشه حامیم بود خیلی پشتمع هنوزم اما میگفت همیشه نمیزارم دانشگاع بری ولی خوندم خیلی نزاشت برم 😔هم کنکور تجربی دادم هم زبان حتی اموزش زبان تو شهر خودم قبول شدم ولی نزاشتن روحیمو باختم از رشتع ورزشیم دست کشیدم 

و داستان زندگیم ی رمان اگ بخوام بگم

نه بابا مردا هم آدمن مثل خودمون اصلا نباید منفی باشی اونوقت اون حس شکستت به واقعیت خدایی نکرده تبدی ...

راستش یکی همینارو بهم گفت و کلی نظرمو عوض کرد ولی با وجود ی سال ک باهاشم میترسم و این ی سال فقط دار منو میسازع

6سال گذشتع زندگیم خیلی بد بود ینی خیلی بچه بودم و کلی سختی کشیدم از اون موقع خودم خودمو نجات دادم رو ...

الهی عزیزم چرا نمیذاره