اصلی ترین راز کباب کوبیده یکی خوب ورز دادنشه یکی هم اینکه آب پیاز رو کامل بگیری , من برا 1 کیلو گوشت حدود 3 تا پیاز بزرگ رو رنده میکنم آبشو خوب میگیرم بعدش قشنگ گوشت رو ورز میدم حدود یه ربع اینا , نمک و فلفل سیاه کمی و زعفرون کمی , سماق کمی و حدود 4قاشق اینا پودر نون باگت برا 1 کیلو گوشت میزنم توش , بعدش باید بذاری حداقل یک ساعت و نیم تا 2 ساعت بمونه تو یخچال , بعدش که به سیخ کشیدی اگه تونستی نیم ساعت هم اونجوری بذارش تو یخچال