2777
2789

گوشتت باید چربی داشته باشه.توش کمی نون خشک آسیاب شده بریز.پیاز رنده شده آبگرفته بریز.من درست کردم ولی نزدم به سیخ به شکل کوبیده درستش کردم ولی گزتشتم توی سینی توی توستر عالی شد.روش هم کمی سماق ریختم

رویاهات رو برای آدم ها تعریف نکن، نشونشون بده!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلی ترین راز کباب کوبیده یکی خوب ورز دادنشه یکی هم اینکه آب پیاز رو کامل بگیری , من برا 1 کیلو گوشت حدود 3 تا پیاز بزرگ رو رنده میکنم آبشو خوب میگیرم بعدش قشنگ گوشت رو ورز میدم حدود یه ربع اینا , نمک و فلفل سیاه کمی و زعفرون کمی , سماق کمی و حدود 4قاشق اینا پودر نون باگت برا 1 کیلو گوشت میزنم توش , بعدش باید بذاری حداقل یک ساعت و نیم تا 2 ساعت بمونه تو یخچال , بعدش که به سیخ کشیدی اگه تونستی نیم ساعت هم اونجوری بذارش تو یخچال 

نیم کیلو گوسفندی با نیم کیلو گوساله رو دو بار چرخ کن بعد یه پیاز درشت رو درشت رنده کن و ابش و بگیر بعد با کنی نمک و فلفل سیاه به گوشت اضافه کن و خوب ورز بده بعد یه ساعت بذار بمونه

اصلی ترین راز کباب کوبیده یکی خوب ورز دادنشه یکی هم اینکه آب پیاز رو کامل بگیری , من برا 1 کیلو گوشت ...

پودر نان باگت رو خودت درست کردی یا خرید من برا چهار نفر چقدر باید گوشت و پیاز و عیره اضافه کنم

اصلی ترین راز کباب کوبیده یکی خوب ورز دادنشه یکی هم اینکه آب پیاز رو کامل بگیری , من برا 1 کیلو گوشت ...

اگه مواد زیاد بمونه یخچال بد میشه مثلاً از الان بزارم برا نهار

پودر نان باگت رو خودت درست کردی یا خرید من برا چهار نفر چقدر باید گوشت و پیاز و عیره اضافه کنم

خودم پودرش کردم یکی دوتا نون باگت رو بذار خشک بشه بعدش بریز تو مخلوط کن پودرش کن , اگه برا هر نفر 1 سیخ بخوای درست کنی نیم کیلو گوشت کافیه که البته حدود 6 تا سیخ میشه فک کنم که 2 تا پیاز متوسط بزن زیاد بزرگ نباشه خیلیم کوچیک نباشه 2 قاشق پودر نون باگت 

اگه مواد زیاد بمونه یخچال بد میشه مثلاً از الان بزارم برا نهار

والا نمیدونم من اکثرا همون سه چهارساعت قبلش درست میکنم , البته مشکلی نداره ها ولی چون پیاز داره و میگن پیاز میکروب محیط رو جذب میکنه برا همین میگم

والا نمیدونم من اکثرا همون سه چهارساعت قبلش درست میکنم , البته مشکلی نداره ها ولی چون پیاز داره و می ...

عزیزم از روی سیخ نمی ریزه رازه خوب موندن روی سیخ چیه