2777
2789
عنوان

کنکوری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 24 پست
همین 12 خوبه 14 رو بیشتر 3 4 روز نمیتونی ادامه بدی 12 حداکثر برای ی کنکوری حداقل 8 ساعت و نرمالش 9 ت ...

من پشت کنوریم .

ولی تازه شروع کردم به خوندن .

تجربی هم هستم .

خیلی ناامیدم ،امسالم نشه😭

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
من پشت کنوریم . ولی تازه شروع کردم به خوندن . تجربی هم هستم . خیلی ناامیدم ،امسالم نشه😭

اگه میترسی نشه پس نمیشه فکرت تورو به هر سمتی میبره من تجربشو داشتم خودتو باور کن میتونی عمومی ها خودتو به 50 تا 60 برسونی اختصاصی هم 30 تا 45 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

که برای همینم باید شبانه روز بخونی توی این تایم

ممنون از راهنمایی .

یعنی هنوز می تونم ؟

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
بستگی توی انتخاب رشته کدوم رشتشو انتخاب کنی برای تجزبی ابتدایی داره دبیری زیست دبیری شیمی دبیر تربیت ...

ینی از طریق فرهنگیان میتونی دبیر زیست یا شیمی دبیرستان بشی؟ پس چرا ی عده میرن لیسانس شیمی مثلا میگیرن بعد استخدامی آموزش و پرورش شرکت میکنن؟ 

ینی از طریق فرهنگیان میتونی دبیر زیست یا شیمی دبیرستان بشی؟ پس چرا ی عده میرن لیسانس شیمی مثلا میگیر ...

اونایی که میرن فرهنگیان بورسیه هست رشتشون و درجا میرن سرکار و حداکثر سن 22 سال هست اما خب اموزش هر سال یا چند سال ی بار ی استخدامی میزنه از رشته های زیست و شیمی و باقی که اگر قبول شدن ی دوره میرن و بعد معلم میشن