2777
2789
عنوان

کنکوری ها

242 بازدید | 24 پست

من ی چند روزیه شروع کردم حالا که میینم به اون ترس و سختی که فکر میکردم نبود میگم کاش زودتز میخوندم که بشد ی رتبه خیلی بهتری اورد اخه امسال اخرین سنمه که به فرهنگیان میخوره دوست داشتم دبیری قبول بشم برای تجربی هم سخته دبیری زیست و شیمی باید درصدا حداقل 50 باشن هیچ وقت پیوسته نمیخوندم مخصوصا ماه های اخر که حداقل ی چیزی برای سال بعدم داشته باشم از ترس اینکه نشه سمتش نمیرفتم!! حالا که منابع متعدد رو جمع کردم و پیوسته میخونم و بیشتر تست میزنم میبنم اصلا هم سخت سخت نیست فقط باید مرور زیاد باشه یادت نرن شما چطور؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بری فرهنگیان بعدش معلم چی میشی فقط ابتدایی یا نه؟ 

بستگی توی انتخاب رشته کدوم رشتشو انتخاب کنی برای تجزبی ابتدایی داره دبیری زیست دبیری شیمی دبیر تربیت بدنی و اموزش کودکان استثنایی

ب سادگی نترس بشین بخون

من روزی ۱۲ ساعت می خونم کافیه ؟؟

می خوام برسونم ب ۱۴ .

تازه شروع کردم منم😔

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
من روزی ۱۲ ساعت می خونم کافیه ؟؟ می خوام برسونم ب ۱۴ . تازه شروع کردم منم😔

همین 12 خوبه 14 رو بیشتر 3 4 روز نمیتونی ادامه بدی 12 حداکثر برای ی کنکوری حداقل 8 ساعت و نرمالش 9 تا11 ساعت

2790
2778
2791
2779
2792