2777
2789
عنوان

کنکوری ها

241 بازدید | 24 پست

من ی چند روزیه شروع کردم حالا که میینم به اون ترس و سختی که فکر میکردم نبود میگم کاش زودتز میخوندم که بشد ی رتبه خیلی بهتری اورد اخه امسال اخرین سنمه که به فرهنگیان میخوره دوست داشتم دبیری قبول بشم برای تجربی هم سخته دبیری زیست و شیمی باید درصدا حداقل 50 باشن هیچ وقت پیوسته نمیخوندم مخصوصا ماه های اخر که حداقل ی چیزی برای سال بعدم داشته باشم از ترس اینکه نشه سمتش نمیرفتم!! حالا که منابع متعدد رو جمع کردم و پیوسته میخونم و بیشتر تست میزنم میبنم اصلا هم سخت سخت نیست فقط باید مرور زیاد باشه یادت نرن شما چطور؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بری فرهنگیان بعدش معلم چی میشی فقط ابتدایی یا نه؟ 

بستگی توی انتخاب رشته کدوم رشتشو انتخاب کنی برای تجزبی ابتدایی داره دبیری زیست دبیری شیمی دبیر تربیت بدنی و اموزش کودکان استثنایی

ب سادگی نترس بشین بخون

من روزی ۱۲ ساعت می خونم کافیه ؟؟

می خوام برسونم ب ۱۴ .

تازه شروع کردم منم😔

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
من روزی ۱۲ ساعت می خونم کافیه ؟؟ می خوام برسونم ب ۱۴ . تازه شروع کردم منم😔

همین 12 خوبه 14 رو بیشتر 3 4 روز نمیتونی ادامه بدی 12 حداکثر برای ی کنکوری حداقل 8 ساعت و نرمالش 9 تا11 ساعت