2789
عنوان

مشکلات عقد

196 بازدید | 14 پست

سلام به همه عزیزان من ۲۱ سالمه  و یکساله که عقد کردم و من و شوهرم خیلی همدیگرو دوست داریم ، همسرم پسر خیلی خوب و زحمت کشی هست  فقط الان یکی دوماهه که اخلاقش خیلی عوض شده ، خیلی زود عصبانی میشه و زود جوش میاره و وقتی ناراحته من رو هم ناراحت میکنه و دلم میشکنه ، مثلا چندشب پیش بهم گفت بیشعور ، اصلا انتظار نداشتم همچین حرفی بهم بزنه خیلی گریه کردم ، امروزم که دعوامون شد بهم گفت من زیادی باهات خوب حرف زدم تو سواستفاده میکنی ، درصورتیکه خودش مقصر بوده ، من چیکار باید بکنم؟خیلی گریه کردم احساس نا امیدی میکنم و حالم خیلی بده 

مال شرایط فعلی جامعس سخت نگیر واقعا بهم ریختن همه

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو فحش نده تا اونم نده  حواست باشه روتون تو روی هم باز نشه زیاد وگرنه جلوی بقیه هم بهت میگه بی ...

من خیلی احترامش نگه میدارم من اصلا فحش نمیدم اونم نمیداد ، نمیدونم چرا بهم این حرف رو زد ،میترسم بعدا بدتر کنه 

ببین تا اخر عمر که همینجوری مودب و خوب و خوش خرم ک نمیومده

بعضی موقعا دعوا میشه و ناراحتی پیش میاد ی چی میگین جفتتون

ولی اگه بی دلیل اینجوری کرده و طول بکشه و دلیل نده بهت شک کن بهش که چشه

🦋🌸 سید اولاد پیغمبرم 🦋🌸 شهدا شرمنده ایم...💜
من خیلی احترامش نگه میدارم من اصلا فحش نمیدم اونم نمیداد ، نمیدونم چرا بهم این حرف رو زد ،میترسم بعد ...

من خودم خیلی بدم میاد نامزدم بخاد فحش بده 

یکم سرسنگین باش چن روز که حتما متوجه شه ناراحت شدی دیگه تکرار نکنه

لطفا لایک نکـنیـد 🐻🍭🍫🍓🐣
باهاش زوداشتی نکن بذاربفهمه حرفش بدبوده درضمن بعدازاین کرونای لعنتیم هرچی زودترعروسی کنیدبریدسرخونه ...

ولی الان خودش دست پیش رو گرفته ، گرفته از واتساپ بلاکم کرده ، منم تو اینستا بهش پیام دادم و خیلی گلگی کردم و خوند و جواب نداد ، خودشو میگیره واسه من  جدیدا 

گلم دوران عقد خیلی مشکلات پیش میاد 

مخصوصن شرایط الان خب افرادی ک شغل آزادن چن وقته درآمد نداشتن اینا همش روی اخلاق تاثیر میذاره 

یکم حمایتش کن گریه نکن هیچوقت چون اولا بد از دو سه بار واس مرد عادی میشه دوما خودتو خسته میکنی 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

ولی الان خودش دست پیش رو گرفته ، گرفته از واتساپ بلاکم کرده ، منم تو اینستا بهش پیام دادم و خیلی گلگ ...

خب همین کارت بده.

چراوقتی بلاکت کرده رفتی تواینستابهش پیام دادی!

❤💖💛💚