2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 39 پست
من الان از شما شنیدم . به عنوان سرباز امام زمان می کشنشون ؟

نمیدونم میگن مثلا نفرت دارن از شیعه و اسم علی 

توروخدا کسی ناراحت نشه منم فقط شنیدم نمیخوام شایعه سازی کنم فقط میخواستم بدونم حقیقته یا الکی

این چرت و پرتا رو چرا باور میکنید؟ اصلا شاید همین اسم علی باعث بشه امیرالمؤمنین شفاعتش کنه. تو رو خد ...

چی بگم بخدا من هم فقط شنیدم خیلی اطلاعاتم زیاد نیست 

دلشوره گرفتم از وقتی شنیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم میگن مثلا نفرت دارن از شیعه و اسم علی  توروخدا کسی ناراحت نشه منم فقط شنیدم نمیخوام شا ...

عزیزم همین الان هم دارن شیعه کشی میکنن ، امام زمان میادکه به همه ایناپایان بده ، چه اسم قشنگی انتخاب کردی انشالله گل پسرت بسلامتی بدنیابیاد به این چیزافکرنکن تاخدانخوادچیزی نمیشه 

فقط خدا
نمیدونم میگن مثلا نفرت دارن از شیعه و اسم علی  توروخدا کسی ناراحت نشه منم فقط شنیدم نمیخوام شا ...

نه عزیز چرا ناراحت بشیم .بعضی از سوء تفاهم ها باید توجیه بشه

شوهرم اصرار داشت اسم دخترم زینب بزارم .قربون حضرت زینب بشم ولی خیلی مخالفت کردم .گفتم اسم زینب صبر زینبی می خواد . هر کی دیدم اسمش زینبه خیلی جور و جفا کشیده تو زندگیش. دختر من طاقت نداره .و اسشم گذاشتم فاطمه

نمیدونم بخدا میگم ازکجا معلوم شاید همین دوره ما بود 

نه عزیزم اینا چیزا که هرکی اسمش علی باشه رو میکشن که شایعه وخرافات هست اما اگه بخوای اینجوری هم حساب کنی به گفته ی بزرگان فقط امام زمان ۳۰۰سال حکومت میکنه بعدازشهادتش اخرالزمان میشه آخه کی تا حداقل ۳۰۰سال دیگه زنده س 

اون موقع نبیره ها وندیده هامونم دیگه نیستن

خدایا باورکن تنهاکسم تویی...
نه عزیز چرا ناراحت بشیم .بعضی از سوء تفاهم ها باید توجیه بشه شوهرم اصرار داشت اسم دخترم زینب بزارم ...

کاربر مرد

مکر حضرت فاطمه  علیها سلام  کم مصیبت کشیدن؟!!!!؟؟😓😓😓

نه عزیز چرا ناراحت بشیم .بعضی از سوء تفاهم ها باید توجیه بشه شوهرم اصرار داشت اسم دخترم زینب بزارم ...

اتفاقا منم دخترمو دوست داشتم زینب بزارم ولی اطرافیان منصرفم کردن به همین دلیل که خیلی سختی میکشن زینبها

منظورم دوره قبل از ظهور امام زمان بود 

نه عزیزم این حرفا رو وهابی ها میگن که ماشیعه ها اسم علی رو برا بچه هامون نذاریم 

نگران نباش هراسمی دوست داری باخیال راحت رو بچه ت بذار

خدایا باورکن تنهاکسم تویی...