2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه به مذهب اعتقاد داری پی به این هم باور داشته باش که خداوند بخاطر صاحب اسمش اونو حفظ می کنه.

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
نمیشه گفت رواج داره ولی از یه خانم توی روضه شنیدم 

برو به اون خانم بگو سند حرفت بفرست.واگه سند معتبری نداشت بگو به چه اجازه ای این مطالب ضعیف رو رواج میدید.حقیر اگه اونجا بودم همان بعد روضه سوالش میکردم.

اگه به مذهب اعتقاد داری پی به این هم باور داشته باش که خداوند بخاطر صاحب اسمش اونو حفظ می کنه.

اره عزیزم من دوست دارم بچهام اسم مذهبی داشته باشن میگم شاید صاحب اسم این دنیا یا اون دنیا دستشونو بگیره

کاربر مرد مکر حضرت فاطمه  علیها سلام  کم مصیبت کشیدن؟!!!!؟؟😓😓😓

منظورم بیشتر به داغ برادر دیدن بود 😔

صحبت شما درسته ولی دیگه از اول تو گوشمون خوندن زینب جورکش . حضرت فاطمه س بیشتر مصیبت ها برای خودش بود ولی حضرت زینب س بیشتر شاهد دیدن مصیبت ها برای اطرافیانش بود .بهتر نمی تونم منظورم بگم ان شاءالله که متوجه شده باشید .

منظورم بیشتر به داغ برادر دیدن بود 😔 صحبت شما درسته ولی دیگه از اول تو گوشمون خوندن زینب جورکش . ح ...

متوجه شدم ،شما هم نظرتون  بر کسی تحمیل نکردید

ولی حقیر  موافق  استدلال شما نیستم.

چون خیلی ها اسمشون زینب  میتونه باشه   وتو زندگی دچار مصیبت و حوادث ناگواری که مد نظر تونه نشده باشه.

موفق باشید.