saharhn مدیر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 320 عنوان بی بی دوم، بچه ها مثبته؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 131 پست نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است. 1399/01/26 | 13:35 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saharhn مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 320 اومده شادیا رو با ما تقسیم کنه همش نمیشه که شریک غم بود. شریک خاطراک بد و خیانت و خانواده شوهر😌😌 😁😁😁این دوستمون در جریان نبوده من دیروز پست گذاشتم، بچه ها گفتن ی تست دیگه واسه اطمینان بده نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
saharhn مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 320 از این مثبت تر نداریم مبارکه تورو خدا واسه منم دعا کن ای جونمچشم عزیزم، چند وقت دیگه نوبت شماست❤️ نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
saharhn مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 320 مبارکه مامان شدی رف ❤️❤️❤️واقعا خوشحالم نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
saharhn مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 320 مبارکه خانم هفته چندی هنوز نمیدونم😁😁 نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
مدیراستارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 14308 هنوز نمیدونم😁😁 کی میری سونو؟ اخرین قاعدگیت کی بوده؟ بتا دادی؟ منم مثل توئم سرنوشت بد نوشت ...
زندگی9399 عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 8644 مبارکه. من میخوام برم بی بی چک بخرم دعا کنید این صحنه رو نبینم.😭 🤦♀️ الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)
mamanاینده عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 467 قربونت برم چند سالته بگو تا راهنماییت کنم پریودیات منظمه سلام دوست عزیز میشه منم راهنمایی کنی ۲ماهه اقدامم ،بهمن ی روز درمیون بود و اسفند هر روز ولی تو اسفند تغییرات بدنیم بیشتر بود
saharhn مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 320 کی میری سونو؟ اخرین قاعدگیت کی بوده؟ بتا دادی؟ منم مثل توئم 15 اسفد آخرین پریود بودفردا میرم آزمایش خونبعدشم سونو بتا ندادمیعنی چطوری ای؟ 🤔 نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
تارین عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 1395 سلام دوست عزیز میشه منم راهنمایی کنی ۲ماهه اقدامم ،بهمن ی روز درمیون بود و اسفند هر روز ولی تو اسفند ... سلام خاهر قرص متفورمین بخور وبعدش یک روز در میان اقدام کن
mamanاینده عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 467 سلام خاهر قرص متفورمین بخور وبعدش یک روز در میان اقدام کن بعد از اقدام پریود ۲روز جلو و عقب میفته خوبه یا بده؟
تارین عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 1395 بعد از اقدام پریود ۲روز جلو و عقب میفته خوبه یا بده؟ هرموقع در اقدام هستی و پریودیت نامنظم میشه خوبه یعنی داری برای بارداری آماده میشی عزیزم
مهربووووون۲۴ عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1081 15 اسفد آخرین پریود بود فردا میرم آزمایش خون بعدشم سونو بتا ندادم یعنی چطوری ای؟ 🤔 مبارکهههه😘😘😘 با دلخوشی بیاد بغلت. منم اخربن روز ۱۸ اسفند بود . ۵ روز پیش بی بی مثبت شد😍 خدایاشکرت
مهربووووون۲۴ عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1081 هرموقع در اقدام هستی و پریودیت نامنظم میشه خوبه یعنی داری برای بارداری آماده میشی عزیزم درسته . من تو ۲ ماه ۴ بار پریود شدم . و حس کردم رحمم اماده شده. بعد از اون ۱ دفه سر موقع شدم و دیگه نشدماکثرا تو بهار بارداری بیشتره .هم روحیه بهتره هم اینکه بی خیال تریم. خدایاشکرت
تارین عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 1395 مبارکهههه😘😘😘 با دلخوشی بیاد بغلت. منم اخربن روز ۱۸ اسفند بود . ۵ روز پیش بی بی مثبت شد😍 من نمیدونستم چند روز قبل شربت زعفرون خوردم تاثیری داره
مهربووووون۲۴ عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1081 من نمیدونستم چند روز قبل شربت زعفرون خوردم تاثیری داره فک کنم زیادش خطرناک باشه . والا منم نمیدونستم زعفرون استفاده کردم تو غذا . ولی از این ب بعد حواست باشه . نگران نباش . استرس بدتره خدایاشکرت