2777
2789
عنوان

آموزش مجازی

62 بازدید | 7 پست

سلام ب همه دوستان بچه های شما با آموزش مجازی چیزی یاد میگیرن؟

من دخترم کلاس اوله چیزهایی هم که بلد بوده داره از ذهنش میپره آخه من چجور درس یادش بدم یه بچه ۱۵روزه هم دارم واقعا کلافه شدم 

شماها چجور ب بچه هاتون درس میدید 

همینجور دارم غصه میخورم ک دخترم از پایه ضعیف شد 

انســـــــــانهاى بــــــزرگ ،دو دل دارنــــــــد ؛دلـــــى که درد مى کشـــــــــــد و پنهـــــــــــــــان است و دلـــــــــــــــى که میخندد و آشکـــــــــــــــار است.

خانمها کسی نیست 

انســـــــــانهاى بــــــزرگ ،دو دل دارنــــــــد ؛دلـــــى که درد مى کشـــــــــــد و پنهـــــــــــــــان است و دلـــــــــــــــى که میخندد و آشکـــــــــــــــار است.

پسر منم کلاس اوله. معلمش هر روز تکلیف میده، دو سه روزی یه بار هم کلیپ‌های درس جدیدُ میفرسته. جدیداً هم که برنامه شاد نصب کردیم، درس میپرسه از بچه‌ها و دیکته آنلاین هم میگفت از قبل. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسر منم کلاس اوله. معلمش هر روز تکلیف میده، دو سه روزی یه بار هم کلیپ‌های درس جدیدُ میفرسته. جدیداً ...

بعد الان پسرتون ضعیف تر نشده 

بعد الان پسرتون ضعیف تر نشده 

خیلی خیلی کم نسبت قبل ضعیف شده. ولی در کل خوبه و راضی هستم. 

چون خودش هم علاقه داره، هر روز ساعت ده و نیم برنامه شبکه آموزشو نگاه میکنه. کلیپ‌هایی که معلمش میفرسته هم نگاه میکنه. تکالیفشو هم هر روز انجام میده. برای همین فاصله نمیوفته که بخواد زیاد ضعیف بشه. این یه کم ضعیف شدنش هم بخاطر اینه که معلم مستقیم بالای سرش نیست. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

[QUOTE=132548099]خیلی خیلی کم نسبت قبل ضعیف شده. ولی در کل خوبه و راضی هستم.  چون خودش هم علاقه داره، هر روز 

خدا رو شکر من ولی دخترم اصلا همکاری نمیکنه 

[QUOTE=132548099]خیلی خیلی کم نسبت قبل ضعیف شده. ولی در کل خوبه و راضی هستم.  چون خودش هم علاقه ...

با بازی و مسابقه سعی کن به درساش برسی. چاره‌ای نیست. امسال هم اینطوری گذشت. واسه ما که کلاس اولی داریم از همه سخت‌تر بود. چون این بچه‌ها تازه داشتن خوندن نوشتن یاد میگرفتن. 

با بازی و مسابقه سعی کن به درساش برسی. چاره‌ای نیست. امسال هم اینطوری گذشت. واسه ما که کلاس اولی دار ...

مرسی دوست عزیز