2777
2789
عنوان

نماز

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 50 پست

اون ارامشی که با نماز خوندن و دعا کردن به دست میارم تا حالا با هیچ چیز به دستش نیاوردم یه ارامش خاص نمیدونم چطوری توصیفش کنم فقط برات دعا می کنم که حسی که من دارم رو شامل حال شما هم بشه

وخدایی که به شدت کافیست..  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوسدارم دلی باشه...ن ازترس ن ازوظیفه...خیلی دلم میخواد ک دلم بخواد نمازبخونم دوباره..نمیدونم چ کنم😔

علاقه همینطوری پیش نمیاد که عزیزدلم

همینکه خودت دنبال علاقه ای و حسرت روزایی و ک نماز میخوندی و میخوری ینی اون علاقه ته قلبت هست و خودت باید بیشترش کنی تو فقط شروع کن خدا اونقدر برات ارامش میفرسته که خودت وابسته و عاشق نماز خوندن میشی

دوسدارم دلی باشه...ن ازترس ن ازوظیفه...خیلی دلم میخواد ک دلم بخواد نمازبخونم دوباره..نمیدونم چ کنم😔

سخنرانی های اقای رائفی پور میتونه بهتون کمک کنه

تاپیکتون رو دیدم و همین باعث شد ک تاپیک بزنمو درد دلمو بگم چ خوب ک انقدر حال دلت خوبه...

الهی دورت بگردم من عزیزدلم اگه دوس داشتی یه بار وضو بگیر چادر بپوش تسبیح دستت بگیر بشین رو به قبله با خدا حرف بزن فک کن داری با دوستت حرف میزنی برو تو اتاق ک راحت باشی سعی کن صدات یه جوری باشی که خودت بتونی بشنویش اون وقت ببین چه جوری دلت آروم میگیره برای بقیه دعا کن حتی شده یه صلوات اون قدر دلت و اروم میکنه که حد نداره چون اونا هم برات دعا میکنن دوس داشتی امتحان کن به خدا قسم پشیمون نمیشی چنان آرامشی کل وجودت میگیره که اون آرامش و با هیچ چیز دیگه ای تو دنیا عوض نمیکنی گل قشنگم‌

دوس داری برات ایه الکرسی بخونم یه فاتحه خوندی بگو تا برات بخونم 😙 خواهش میکنم امضام تا اخر بخون مهربون باش به راحتی دل نشکن اینجا از هر جای کشور هست هرکسی با طرز تفکر و عقایدی تو رو خدا مواظب باشیم چی داریم به طرف مقابلمون میگیم مواظب دل شکستنا باشیم   دیگه اذیت نکنین بازلغو میشم 😄کاربری سومم😙 اگرم دوس داشتی یه صلوات برام بخون خوندی بگو منم برام ۱۰‌تا میخونم .اللهم صل علی محمد وال محمد.مهربونم مرسی که خوندی.
علاقه همینطوری پیش نمیاد که عزیزدلم همینکه خودت دنبال علاقه ای و حسرت روزایی و ک نماز میخوندی و میخ ...

من شروع کردم ولی به چند روز نکشیده دیگه حوصلم نیومده واسه خوندنش...من به شخصه وقتی عزیزرو از دست میدم تا چند روز از روی ترس یا برای بخشش اون عزیزنماز و قران میخونم ولی بعد چند روز دوباره میشم همون ادم قبلی پس این نماز از روی ترسه ولی ترسی ک همیشه نیس نمیدونم چ جوری باید ادامه بدم باید به یه جایی وصل شم ک شارژم تموم نشه...

خدایاشکرت...
الهی دورت بگردم من عزیزدلم اگه دوس داشتی یه بار وضو بگیر چادر بپوش تسبیح دستت بگیر بشین رو به قبله ب ...

حرفاتون قشنگه لحنتون اینکه میخوای ارومم کنی ولی اینا انگار دیگه روم تاثیر نداره من مشکلم شروع شاید نباشه مشکلم ادامه دار بودنه نمیتونم یه گناه کوچیک بکنم بعدش نمازبخونم روم نمیشه...

خدایاشکرت...
ممنونم

خواهش میکنم عزیزم. منم یه دوره از زندگیم نماز هام یکی درمیون شد کاملا حس می کردم که دارم دور می شم تا اینکه یه اتفاق افتاد و تحولم مصادف شد با محرم لطف خدا و امام حسین بود .خدارو شکر از اون موقع که برگشتم به خدا سعی کردم دیگه نمازام رو ترک نکنم

حرفاتون قشنگه لحنتون اینکه میخوای ارومم کنی ولی اینا انگار دیگه روم تاثیر نداره من مشکلم شروع شاید ن ...

به خدا همه ما گناهکاریم ولی خدا گفته در همه حال نمازتون بخونین قربونت برم چرا فک میکنی چون گناه میکنی نباید نماز بخونی خدا گفته در همه حال ترکم نکن نماز بخون تو نمازت بخون عزیزم بعد میبینی که چقدر کمتر گناه میکنی نماز خوندن یعنی بخشش گناه ها همیشه نماز بخون حتی اگه دیر وقت شد حتی اگه قضا شد گناهاتو با نماز خوندت بشور دلت پاک پاک میشه الهی که هرچی از خدا میخوای بهت بده جان دلم 

دوس داری برات ایه الکرسی بخونم یه فاتحه خوندی بگو تا برات بخونم 😙 خواهش میکنم امضام تا اخر بخون مهربون باش به راحتی دل نشکن اینجا از هر جای کشور هست هرکسی با طرز تفکر و عقایدی تو رو خدا مواظب باشیم چی داریم به طرف مقابلمون میگیم مواظب دل شکستنا باشیم   دیگه اذیت نکنین بازلغو میشم 😄کاربری سومم😙 اگرم دوس داشتی یه صلوات برام بخون خوندی بگو منم برام ۱۰‌تا میخونم .اللهم صل علی محمد وال محمد.مهربونم مرسی که خوندی.
لطفا برای منم همین حستو از خدا بخواه ،🌸⁦♥️⁩

چشم عزیزدلم براتون ایه الکرسی خوندم الهی که کل وجودتون قلبتون سرشار از آرامش ناب الهی باشه نازنینم