2777
2789
عنوان

خواب عجیب من

118 بازدید | 9 پست

بچه ها امروز حالم خیلی بد شد.. تو سن ۱۹ سالکی عاشقش بود...یک عشق اشتباه.....که بخاطرش داغون شدم....کنکورم داغون کردم...  حالا دیشب خوابشو دیدم که باهمیم....خیلی امروز اعصابم خورده....

اون اولین عشقم بود که گفتم دوستم نداره...

من شکست خوردم و برای بار دوم عاشق شدم که الانم شوهرم هستش....شوهرمو خیلی دوست دارم عاشقشم...ولی خواب دیشب اعصابمو داغون کرده...چکار کنم فراموشش کنم..

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فرمت هستش.... وقتی من عاشق شوهرم بودم باهاش در ارتباط بودم...باهام تماس گرفت گفت میخواد بیاد خواستگاریم....چون واقعا تنها دختر نجیبی بودم که میشناخت...اما من گفتم عاشق یکی دیگم.....ولی من فراموشش کردم چرا دیشب امد خوابم...

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
فرمت هستش.... وقتی من عاشق شوهرم بودم باهاش در ارتباط بودم...باهام تماس گرفت گفت میخواد بیاد خواستگا ...

چون تو ناخودآگاهت هست. 

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍
فرمت هستش.... وقتی من عاشق شوهرم بودم باهاش در ارتباط بودم...باهام تماس گرفت گفت میخواد بیاد خواستگا ...

یسوال دارم لطفا بقیه هم جواب بدن ی عشق واقعی ممکنه بعد از چندسال فراموش بشه ؟یا ن هنوزم یادمون میمونه خفمون میکنه؟

یسوال دارم لطفا بقیه هم جواب بدن ی عشق واقعی ممکنه بعد از چندسال فراموش بشه ؟یا ن هنوزم یادمون میمون ...

به قول دوستمون فراموش میشه ولی تو ضمیر ناخودآگاهمون میمونه...

من هنوز با شوهرم  آشنا نشده بودم اون اولین پسر بود که عاشقش شدم...یه عشق خوب...اما من فهمیدم ایشون دختربازن همون اول کنار گذاشتم شکست را تجربه کردم...