سلام بچه ها من گردن و شکمم و زیرشکمم زگیل ریز درآوردم شوهرمم گردنش داره ،حالا دستگاه ک زگیل رو میسوزونه قیمت کردم ۲۲۰ تومنه بنظرتون بخرم خودم بسوزنمشون یا برم پیش دکتر؟؟؟آخه یکی از آشناهاممون ۱۰تا زگیل داشت رفت سوزند شد ۱۵۰ تومن.من خیلی زیادن بیشتر ۱۰تا
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
آخه پولش زیاد میشه هم من هم شوهرم گفتم چ کاریه دستگاشو بخرم
من چن سال پیش نزدیک40تا سوزوندم 26هزارتومن💎
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️