2777
2789
عنوان

یبوست

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 30 پست

خاکشیر با آب ولرم و عسل

شکمت رو در جهت عقربه های ساعت روغن مالی کن

ورزش رو توی برنامه هات حتما بگنجون

پرهیز از سرخ کردنی ها و فست فودها تا حد امکان

انگور هم خیلی خوبه یا برگه ها 

دارچین با آب ولرم و عسل

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بلندشو و تندتر از عقربه ها حرکت کن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خوردن روزانه یه قاشق روغن کرچک میگن برایبوست خیلی خوبه اما برو دکترتابهت دارو بده وعلت یبوسستو بفهم ...

وایخوردم قبلا ها ولی باهاش استفراغ می کنم 

بخاطر اینه که فعالیت ندارم و قرص هایی که برلی بیماریم میخورم یبوست میکنه 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

شربت منیزیوم بخور حتما کمبود منیزیوم داری تا زخم خوب نشه داستان ادامه داره کاری کن زخم خوب بشه زخم حداقل یکماه طول میکشه خیلی بده یبوست 😓

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ.
خاکشیر با آب ولرم و عسل شکمت رو در جهت عقربه های ساعت روغن مالی کن ورزش رو توی برنامه هات حتما بگن ...

ممنون عزیزم 

خاکشیر خیلی سرده و برلی گم‌خونی بده 

ورزش اره خوبه ولی تنبلم 

چشم شکمم هم می مالم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
انما یعنی تنقیه با اب ولرم.

آهان ممنون ولی دوست ندارم و چندشممیشه 

صبحها اب ولرم یا گرم دولیوان بخور تا حس دفع نیومده زور نزن 

اب سرد برابر با یبوست برنج ماکارانی گوشت گاو گوسفند خیلی بده کاری میکنه دیرتر شکمت کار کنه دیر کار کنه مدفوع تو روده ها سفت میشه

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ.
شربت منیزیوم بخور حتما کمبود منیزیوم داری تا زخم خوب نشه داستان ادامه داره کاری کن زخم خوب بشه زخم ح ...

اره کمبود ویتامین خیلی دارم از اهن و کلسیم و ب و د و منیزیم و پتاسیم و اینا ولی واقعا دکترم میترسم بهم بده تا یه موقع بیماریم بدتر نشه 

ممنون عزیزم 

ممنون عزیزم  خاکشیر خیلی سرده و برلی گم‌خونی بده  ورزش اره خوبه ولی تنبلم  چشم شکم ...

نمیدونم بر چه اساسی میگی خاکشیر سرده خاکشیر گرم و تره و برای کم خونی هم خوبه کلا جزو گیاهانی هست که با همراهش سنجیده میشه برای همین گفتم با آب ولرم و عسل

اتفاقا برای کم خونی هم خویه چون کبد رو اطلاح میکنه و کبد تاثیر مستقیم در گردش خون بدن و مقدارش داره هر چی کبد بهتر کار کنه آدم سرحالتره من این نسخه رو به چندین نفر دادم و عالی جواب داده.

برای کم خونی هم فالوده سیب درست کن بخور

راستی رو خود من هیچی مثل زیتون شکسته برای یبوست جواب نمیده زیتون شکسته که عالیهههههههه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونم بر چه اساسی میگی خاکشیر سرده خاکشیر گرم و تره و برای کم خونی هم خوبه کلا جزو گیاهانی هست که ...

آهان عزیزم ممنون آخه من نمیدونم چرا وقتی خاکشیر میخورم باآب جوش بدن ول و سر میشه 

ممنون واقعا لطف کردید چشم زیتون شکسته و روغن زیتون میخرم 

پس ساقه طلایی بخور با نان 7غله سبوس دار. دوروز بخوری خوب می‌شی.
البته سعی کن از رژیم غذاییت حذف نشن

یه دختر جنگجو. یه کاکتوس که میون کلی گل ِ گل‌خونه‌ای بوده و می‌خواد مستقل بشه! اینم از من...
آهان عزیزم ممنون آخه من نمیدونم چرا وقتی خاکشیر میخورم باآب جوش بدن ول و سر میشه  ممنون واقعا ...

مقدار خاکشیرت رو کم کن و حتما با عسل بخور ببین باز هم این حالت بهت دست میده یا نه؟؟؟؟؟

خواهش، ان شالله که مفید واقع بشند برات

ولی حتما جدی بگیر یبوست رو چون بهش ام الامراض میگن.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام خانمی قرص *دینه* که کاملا گیاهی هست بگیر بخور بسته ۲۵ تاییش ۱۰ تومن هست عالیه

بعد شیاف آن تی هموروئید هم بگیر،یکی دو بار استفاده کنی خوب میشی.

مایعات بیشتر بخور،غذا های سرد مث برنج و مرغ کمتر بخور.

یک لیوان آب ولرم ناشتا بخور.

بعد یه چیزی صبح زود بیدار بشی بهتره،چون خواب  ز یادم باعث یبوست میشه.

2827
2791
2779
2792