2777
2789
عنوان

یبوست

878 بازدید | 30 پست

ببخشید پرسیدم 

من همه کاری میکنم آب میخورم به اندازه ۳ یا ۴ لیوان در روز صبح ناشتا که یه لیوان با قرصام میخورم 

هویج پخته هم میخورم در حد دوتا در روز 

پر زرد آلو خشک شده میخورم درروز پنج تا

انجیر خشک شده شاید کمی شایدم نخورم 

میوه ای هم میخورم سیب اونم بخاطر معدم کخ درد میکنه و رفلاکس دارم 

آلو هم نمیتونم بخورم چون واقعا به معدم نمیسازه و حالت تهوع میگیرم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شیاف گلیسیرینه

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
سبزیجات و کاهو رو اضافه کن  من ک شربت لاکسی ژل هم میخورم گاهی😕

کاهو نخوردم ولی میخرم ممنون 

سبزی نمیتونم بخورم عریزم‌ 

شربتم و قرص حالم باهاش بد میشه چون خیلی‌دارم قرص برلی معدم میخورم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
روغن زیتون

آهان عزیزم ممنون 

کاهو نخوردم ولی میخرم ممنون  سبزی نمیتونم بخورم عریزم‌  شربتم و قرص حالم باهاش بد میشه چ ...

سوپ هم خیلی خوبه گلم ... 

تونستی اون هم اماده کن بخور 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
با معده خالی قهوه تلخ و بدون شکر و بدون کرم و شیر و این صحبت‌ها

عزیز دلم قهوه اصلا نمیتونم بخورم

ممنون 

سوپ هم خیلی خوبه گلم ...  تونستی اون هم اماده کن بخور

آهان عزیزم سوپ جو منطورتون هست چشم ممنون واقعا 

شب موقع خواب یه دونه هلیله سیاه را بکوب روش آب بخور .صبح ناشتا هم خاکشیر بریز تو آب جوش ولرم شد بخور نیم ساعت بعدش صبحانه بخور 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
2827
2791
2779
2792