2777
2789
عنوان

عمل بینی🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 91 پست
اخی یعنی آقای دکتر خواستگارت بود؟ €خوب بوده ها جواب مثبتو میدادی😂

اره فقط با اخلاقش کنار نمیومدم از اینا بود که تو جمع باشه و بهش توجه نکني ناراحت میشه لوس بود

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اها ولی خب دوست داشته ها خوشبحالت🤩

دروغ چرا خودمم حس بدي نسبت بهش نداشتم ولي یذره که با اخلاقش آشنا شدم دیدم هیچجوره بهم نمیخوریم اون یه نمه روحیاتش لطیف بود😂

دروغ چرا خودمم حس بدي نسبت بهش نداشتم ولي یذره که با اخلاقش آشنا شدم دیدم هیچجوره بهم نمیخوریم اون ی ...

بالاخره هر فردی ی بدی هایی داره

باید در کل ب دلت بشینه طرف

پسرم دنیامه
دکتر وکیلی چند هست هزینش؟خیلی زیاد طبیعی درنمیاره بنظرت؟

از 6 تومن شروع میشه... عزیزم باید بهش بگی چه مدلی می خوای خیلیم مهربونه

و اینکه با بعضی مدل ها برای بعضی بینی ها مخالفه میگه مشکل پیدا می کنن من خودم بعد کرونا میرم پیشش 

ی چیز عجیبی که از اکثر بیماراش شنیدم این بود که درد نداشتن 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

من مدل بینیم خیلی خوب شد ولی چ فایده سوراخا افتضاح  شما فقط بخاطر سوراخ میخای ترمیم کنی همون ف ...

من مال من چاق و گندست...

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...
از 6 تومن شروع میشه... عزیزم باید بهش بگی چه مدلی می خوای خیلیم مهربونه و اینکه با بعضی مدل ها برای ...

میشه بیای تلگرام حرف بزنیم. ناصری صدر و خانومش حدود ۹ تا ۱۰ تومن میشه عمل. این دکتری ک گفتیو میخوام ببینم از نزدیکانت کسی عمل داشته؟مطمئنه؟؟

پسرم دنیامه