2777
2789
عنوان

عمل بینی🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 91 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

انشالله بسلامت بریو خوشگلتر برگردي🥰

مرسی عزیزم فعلا ک عملا انجام نمیشه

جاریام و خانواده شوهرم همه عمل کردن

ی جاریم آذر عمل کرد اون یکی دی ماه با ی بچه ۲ ساله

خلاصه من موندم

پسرم دنیامه
مرسی عزیزم فعلا ک عملا انجام نمیشه جاریام و خانواده شوهرم همه عمل کردن ی جاریم آذر عمل کرد اون یکی ...

انشالله توام زود میاي تو دسته حسوداي پلاستیکي😂😑

من خواهرم خودش دکتره و اونجا یه دکتر متخصص حلق و بیني داشتن بعد منو صدقه سریه همکار بودن با خواهرم و دوستيم باخودش رایگان عمل کرد بعد اون پیشه خودش فك میکرد چون دوستیم دیگه باید بشم عروسه ننش و وقتي فهمید من قصدم ازدواج نیست قشنگ مشخص بود میخواست دماغمو با سنگ بزنه ترمیم لازم کنه😂😂 هرچیم بعده اون ماجرا بش گفتم هزینش و میدم افتاده بود رو دوره لج که اون کاري که باید میکردیو نکردي این به چه دردم میخوره خلاصه یه مکافاتي داشتم سره بینیم که نگو😂😂😂🥰

من از بچگي هي ضربه میخوردم و یه پام بیمارستان بود یبار از رو چارپایه میوفتادم فکم بخیه میخورد تو ٤ ...

اینقدر نگرانم ازین بیهوشیو نقاهتش.... چند بار تمرین کردم از دهان نفس بکشم دیدم خیلیییی سخته

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

مرسی عزیزم فعلا ک عملا انجام نمیشه جاریام و خانواده شوهرم همه عمل کردن ی جاریم آذر عمل کرد اون یکی ...

اگه مشهدی حتماااا بهت دکتر ایرج وکیلی رو پیشنهاد میکنم من حدود یک ساله دارم تحقیق می کنم و 90 درصد بیمارا راضی بودن... میتونی پیج شم بری

اینقدر نگرانم ازین بیهوشیو نقاهتش.... چند بار تمرین کردم از دهان نفس بکشم دیدم خیلیییی سخته

به خودت تلقین نکن که نمیتوني منم اوایلش بقیه میترسوندنم حتي میگفتن بیخیال شو ولي وقتي عمل کني میبیني اصلا نه ترس داره نه درد

شاید فقط روزه اول کلافه بشي از موقعیتت بعد عادت میشه

به خودت تلقین نکن که نمیتوني منم اوایلش بقیه میترسوندنم حتي میگفتن بیخیال شو ولي وقتي عمل کني میبیني ...

اخه بابامم راضی نیست می ترسم اگه بد بشه بینیم دیگه سیل سرزنشه که به سمت من هجوم میاره

اخه بابامم راضی نیست می ترسم اگه بد بشه بینیم دیگه سیل سرزنشه که به سمت من هجوم میاره

قبلش خوب شرایطتو سبك سنگین کن با نه وارد اتاق عمل نشو

پیشه یه دکتر خوبم برو و مدل طبیعي ولي مرتب عمل کن یا یه طوري که بعدا بشه اوکیش کرد

قبلش خوب شرایطتو سبك سنگین کن با نه وارد اتاق عمل نشو پیشه یه دکتر خوبم برو و مدل طبیعي ولي مرتب عم ...

دکتر گفت نیمه فانتری خوبه... خودم که خیلی دوست دارم تغییر کنم از طرفی بیمارای این دکتر خیلیی راضین

دکتر گفت نیمه فانتری خوبه... خودم که خیلی دوست دارم تغییر کنم از طرفی بیمارای این دکتر خیلیی راضین

پس وقتي بقیه راضین دیگه فکر هیچیو نکن سعي کن با دکترت دوست باشي و همه جوانب و ازش بخواي صادقانه برات بگه که بعدها دچار مشکل نشي مثلا من اون بالا جریان عملمو به استارتر گفتم برو بخون. حالا ما درسته از قبل شناخت داشتیم و صمیمي تر بودیم ولي همه چیو صادقانه ازش خواستم بهم بگه و البته اینم بگم خودت و شل نگیري که هرچي شد. شدو مشکلي نداره فقط عمل شه بینیمو فلان

بهش اون چیزي که واقعا میخواي و تمام و کمال بگو و راجب دوره نقاهت اطلاعات کامل کسب کن پدرتونم ببینه خوشحالي از وضعیتت حتما اونم راضي میشه

انشالله توام زود میاي تو دسته حسوداي پلاستیکي😂😑 من خواهرم خودش دکتره و اونجا یه دکتر متخصص حلق و ...

اخی یعنی آقای دکتر خواستگارت بود؟

€خوب بوده ها جواب مثبتو میدادی😂

پسرم دنیامه