2821
2789
عنوان

دوستان کمک

214 بازدید | 23 پست

سلام دوستان.یه مدتییه تو گوشم انگار هوا هست وهمش صدا میده.به نظرتون چیکار کنم؟؟پیش متخصص گوش وحلق بینی رفتم.نوار گوش هم گرفتم.گفت مشکلی نداره.چیکار کنم؟؟؟!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه حبه سیر خاموباپوست بزار رو بخاری حسابی  داغ داغ بشه دورشو پنبه بگیر بزار توگوشت تا خودش اروم خنک بشه خوب میشی فقط خودتو نسوزونی 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
فشار خونت اوکیه ؟  بعضی وقتا رگ هایی که از روی استخون تو ناحیه شنوایی میگذرن فشارشون که میره ب ...

آره درسته.الان تو این کرونا هم نمیشه فعلا باز برم دکتر.دیوونم کرده‌

واقعا؟تاثیر داره؟

بله تمام باد و دردگوشو بخودش میگیره امتحانش مجانیه جوری پنبه بزار که هم گوشتوگرم کنه هم نسوزی  هربارکه سرد شد دوباره گرمش کن چندبارانجام بده برای گوش خیلی خوبه یکی به خواهرم یاد دادانجام داد واقعا خوبشد خوبشدی خبرم کن خوشحال میشم خبربدی

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
2790
2823
2791
2779
2792