کباب مدیر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 13196 عنوان خیلی دلم گرفته | مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 40 پست نمیتونم باور کنم دخترعموی عزیزم دیگه زنده نیست اون یه مادر جوون بود پس بچش چی میشع عاشق ۲ تا دخترام هستم 1399/01/25 | 17:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کباب مدیر استارتر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 13196 پس از قرار معلوم آدمهای سالم هم میمیرن .پس دروغ میگن.انقدر تن بیمارا رو میلرزونن.همه در خطرن.خدا رحم ... رشت بله پیر و جوون نداره عاشق ۲ تا دخترام هستم
تنقلات عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 4484 ممنون دخترش آواره شده رسما یکم. پیش خاله ام، یکم پیش اون مادربزرگش یکم پیش زنعموش کلا بچه آواره ... عزیزم علت مرگشون چی بود؟
دوباره_زندگی عضویت: 1396/04/21 تعداد پست: 29296 پس از قرار معلوم آدمهای سالم هم میمیرن .پس دروغ میگن.انقدر تن بیمارا رو میلرزونن.همه در خطرن.خدا رحم ... فقط و فقط خواست خداست که کی بمونه و کی برهمادربزرگ من مشکل قلبی دارهپدربزرگمم دیابت و... هردوشون کرونا گرفتنولی الحمدلله ردش کردن، و الان شکر خدا کااااااملا خوب شدن
maxlover عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 2823 رشت بله پیر و جوون نداره 😢😢😢😢😢بیچاره اون طفل معصوم چه گناهی کرده.مراسم هم نمیگیرن حداقل خانواده ها اروم بشن.اعضای خانوادشم گرفتن؟ خدایا شکرت نهم اسفند بهترین روز زندگیم.....
کباب مدیر استارتر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 13196 ممنون دخترش آواره شده رسما یکم. پیش خاله ام، یکم پیش اون مادربزرگش یکم پیش زنعموش کلا بچه آواره ... دلم به درد اومد فکر کنم سرنوشت این طفل معصوم هم همین بشه اخ که چقدر مادرش بهش میرسید چقدر بهم وابسته بودن خیلی ناحقیه عاشق ۲ تا دخترام هستم
maxlover عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 2823 فقط و فقط خواست خداست که کی بمونه و کی بره مادربزرگ من مشکل قلبی داره پدربزرگمم دیابت و... ... بله واقعا ویروس بهانه اس.همه چیز دست خداست.خداروشکر که خوبن الحمدالله خدایا شکرت نهم اسفند بهترین روز زندگیم.....
دوباره_زندگی عضویت: 1396/04/21 تعداد پست: 29296 عزیزم علت مرگشون چی بود؟ سرطان غدد لنفاویسرطان خاموش داشت به مدت 2 سال بدون هیچ علائمیوقتی هم که علائمش بروز کرد دیگه تو اون 2 سال کل بدنشو نابود کرده بوداز وقتی فهمید سرطان داره تا وقتی رفت کلا 7 ماه طول کشید
کباب مدیر استارتر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 13196 😢😢😢😢😢بیچاره اون طفل معصوم چه گناهی کرده.مراسم هم نمیگیرن حداقل خانواده ها اروم بشن.اعضای خانواد ... اول همسر بعد بچش گرفت بعد دختر عموم ماله اونا خفیف بود عاشق ۲ تا دخترام هستم
تنقلات عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 4484 دلم به درد اومد فکر کنم سرنوشت این طفل معصوم هم همین بشه اخ که چقدر مادرش بهش میرسید چقدر بهم وابسته ... بچش چندسالشه؟
دوباره_زندگی عضویت: 1396/04/21 تعداد پست: 29296 دلم به درد اومد فکر کنم سرنوشت این طفل معصوم هم همین بشه اخ که چقدر مادرش بهش میرسید چقدر بهم وابسته ... ما هم وقتی میشنویم خیلی ناراحت میشیمعزیزم این دنیا سراسر از این ناحقیاست ولی چه میشه کرد؟ عمرشون تا همینجا بودفقط میتونیم بپذیریم و کنار بیایم
کباب مدیر استارتر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 13196 بچش چندسالشه؟ ۲۲ ماه اشکام همینطور داره میریزه بچه وارد خونه که شده مادرش رو صدا زده وقتی از خواب بیدار میشه مادرش رو صدا میزنه لعنت به این زندگی عاشق ۲ تا دخترام هستم
تنقلات عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 4484 سرطان غدد لنفاوی سرطان خاموش داشت به مدت 2 سال بدون هیچ علائمی وقتی هم که علائمش بروز کرد دیگه تو ... وای .خدارحمتشون کنه.
maxlover عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 2823 اول همسر بعد بچش گرفت بعد دختر عموم ماله اونا خفیف بود عزیزم...طفلک.اون دوام نیاورده.دیروز همکارهمسرم که باهم توی اتاق هستن کرونا گرفته.خیلی میترسم.میگن اگه خفیف باشه انتقال نمیده.ولی معلوم نیست کل خونه رو ضدعفونی کروم.دعا کنید بخیر بگذره خدایا شکرت نهم اسفند بهترین روز زندگیم.....
الیسیا عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 12525 اول همسر بعد بچش گرفت بعد دختر عموم ماله اونا خفیف بود خدا رحمتش کنه عزیزم خدا بهتپن صبر بده..چطور کرونا گرفتن؟
کباب مدیر استارتر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 13196 ما هم وقتی میشنویم خیلی ناراحت میشیم عزیزم این دنیا سراسر از این ناحقیاست ولی چه میشه کرد؟ ع ... 😢😢😢😢بعضی از مرگها جگر ادم رو میسوزونه عاشق ۲ تا دخترام هستم