2777
2789

سر و صدا و شلوغی بیش از اندازه بر زندگی روزمره  ما تاثیر قابل توجهی دارد و سلامت جسمی و روحی ما را در معرض خطر قرار می دهد.

اطراف ما دائما با صداهای گوناگونی  احاطه شده است، از بوق ممتد خودروهای در حال عبور گرفته تا صدای چرخش ماشین لباسشویی و صدای هدفون اطرافیانمان همه و همه باعث از میان رفتن آرامش ما می شوند.

به گزارش سازمان سلامت جهانی ۴۰ درصد جمعیت اروپا در طول شب در معرض بیش از ۵۵ دسی بل صدای بلند قرار دارند. این میزان نویز و سر و صدا باعث ایجاد اثرات  زیر میشود . 

کاهش کیفیت خواب افراد

اثر منفی  بر تمرکز و خلاقیت آنها 

افزایش فشار خون 

و مشکلات قلبی و افسردگی 

کارهای بسیار موثر در دریافت ارامش 

1- نشستن در محیطی آرام و ساکت قبل از صرف صبحانه چه در محیط کار و چه در منزل . 2- یوگا و مدیتیشن  که باعث کمتر شدن استرس افراد، فشار خون، دردهای مزمن ، افسردگی و خواب راحت می شود.

3_  قرار گرفتن ساعتی از روز در محیطی آرام  و به دور از اطرافیان که  باعث می شود تا بتوانیم عمیق تر به خود و اطرافیانمان بیندیشیم و با شناخت و درک بهتر از خود و محیط اطرافمان عملکرد بهتری در فعالیت های روزانه داشته باشیم.

نه درست نیست اگر زیاد توی محیط ساکت بمونیم  باعث افسردگی میشه بله کمش شاید تاثیر داشته باشه

دوستان نی نی سایتی میگین دعاتون خیلی میگیره لطفا دعا کنید تا  مهر ۱۴۰۱ حاجتم بگیرم حاجتم نگرفتم 🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دقیقا همینطورم سروصدای زیادی ب مدت طولانی خیلی کلافم میکنه.بعضی ساعتها در طول روز دلم میخاد تنها باشم تو ی جای اروم و بی سروصدا.کلا تو خونه هم دخترم کلافم میکنه.دلم میخاد یکی دوساعت تنها باشم

سلام عزیزم

کاش بیشتر توضیح میدادی در موردش

من به ی سایتی به اسم آرامیا به تازگی آشنا شدم اما خب هنوز مرددم در مورد اینکه مدیتیشن رو به شکل دائمی تبدیل عادتم بکنم یا نه.

اگر هنوز تاپیکت فعاله ممنون میشم بیشتر برامون بگی. من قبلا این توضیح رو در مورد مدیتیشن خوندم اما بازم نیاز به راهنمایی دارم:

تصویر بالا را نگاه کنید، همانطور که مشخص است، یک فرد گوشه‌ای نشسته. در واقع این فرد در حال مدیتیشن کردن است. مدیتیشن فرآیندی است که طی آن ما سعی می‌کنیم از شر افکارمان خلاص شده، آنها را مهار کنیم و ذهن را در جهت رسیدن به آرامش به کار بگیریم.

در مدیتیشن ما توجه‌مان را به جای افکار، روی دنیای اطراف می‌گذاریم. این به معنی جنگیدن با ورود افکار به ذهن نیست، بلکه ما در این حالت نسبت به آنها بی‌تفاوت شده و قضاوت‌شان نمی‌کنیم.