2777
2789
عنوان

راهکارهای جهت ترک خود ارضایی

| مشاهده متن کامل بحث + 8675 بازدید | 39 پست
عزیزم من به اینکه خانوماموقع زایمان دعا کنن اجابت میشه اعتقاددارم من یه دوستی داشتم10سال بود هردکتری ...

عزیزم امکانش هست برای منم دعا کنی به خواسته هام برسم و مشکلاتم حل بشه؟اسم فاطمه زهراست

یه جمنای مغرور و خاص🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فداتشم ممنونم اسمم الهام هس قربونت یادت نره دیگه بریدم😭

حتما دعا الیجم الله به حق فاطمه زهرا سنه سالم وصالح اولاد قسمت السین امین😍

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165
عزیزم امکانش هست برای منم دعا کنی به خواسته هام برسم و مشکلاتم حل بشه؟اسم فاطمه زهراست

چشم عزیزم ایشالاه خدا اینبارم صداموبشنوه 

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165
اره دیگه تعجب داره؟؟فک کنم مثل اسم کاربریت واقعا بی تجربه ای ها 😑 دوس پسر نداشتی تاحالا؟😁😁

اره واقعا پَرتم از همه چی😶اومدم اینجا جهت کسب تجربه😂

نهنداشتم..فقط یک نفر که در مرحله اشنایی واسه ازدواحم

💜بنفشی ام💜🦄       ..وزن اولیه:۸۳  ...قد:۱۷۰  ...وزن هدف:۶۰..
عزیزم من به اینکه خانوماموقع زایمان دعا کنن اجابت میشه اعتقاددارم من یه دوستی داشتم10سال بود هردکتری ...

عزیزم من اسمم الهامه میشه خواهش کنم واسم دعا کنی تا منم باردار بشم 

من میتونم لاغر کنم مطمئنم🤩💪وزن اولیه ۹۰/۷۰۰😫 وزن فعلی۸۳/۵ 🙂وزن هدف ۶۸ ، ، شروع رژیم ۲۷ / ۲/ ۹۹
اینجا خیلی چیزا یاد میگیری مطمئن باش😂🤣

خیللللی وقته اینجا خاموش سرمیزدم😎

دیگع اکانت زدم که بتونم سوالامو بپرسم😂هیچی حالیم نیس و بعضی سوالامو از عشقم میپرسیدم😐😂

خیللللی وقته اینجا خاموش سرمیزدم😎 دیگع اکانت زدم که بتونم سوالامو بپرسم😂هیچی حالیم نیس و بعضی سوا ...

ن از عشقت نپرس میگه چقد سادس😐😑

از اینجام هرچیزیرو نپرس بخدا پشیمونت میکنن یکی راهنماییت کنه سه نفر مسخرت میکنن من دیگه تاپیک نمیزنم خیلی وقته😒😒😒بی جنبه ان خیلیا

ن از عشقت نپرس میگه چقد سادس😐😑 از اینجام هرچیزیرو نپرس بخدا پشیمونت میکنن یکی راهنماییت کنه سه نف ...

بنظرت بده بهم بگه ساده؟اتفاقا از این بی اطلاعاتیم خوشش اومده😐😂

اره بعضیادیگه...😑مرسی عزیزم که کمکم کردیی❤متولد ۷۹ایی؟