2777
2789
عنوان

راهکارهای جهت ترک خود ارضایی

8675 بازدید | 39 پست

خود ارضایی خوب است یابد؟

خیلی ها هستند که در کنار بیان  عوارض و پیامدهای خود ارضایی همچنان اصرار بر فواید آن دارند .باتوجه به مشکلات جسمی و روحی ای که خودارضایی برای افراد به بارخواهد آورد انجام این عمل نهی میشود و این موضوع اگر در افراد متاهل اتفاق بیفتد مشکلات چندبرابر خواهدشد .

راهکارهای جهت ترک خود ارضایی 

۱-گرفتن تصمیم قاطع و با اراده راسخ برای ترک این عمل: استفاده  از راهکارهای تقویت ارادهو به کار بردن جمله هایی مانند من قادرم این اعتیاد رااز خود دور کنم پیشنهاد میشود . 

۲-ورزش کردن: ورزش کردن باعث تخلیه ی انرژی مازاد فرد و خستگی جسمی می شود یکی از استنادات به این مورد این است که خودارضایی در بین افراد ورزشکار به مراتب بسیار کمتراز افراد غیر ورزشکار است.

۳- مطالعه کتابهای مثبت قبل از خواب  و  با لباس کامل خوابیدن و اینکه  ترک سریع رختخواب بعد از بیدار شدن . ( همچنین هرگز به رو نخوابید.) 

۴-قبل از خواب سعی کنید که با شکم کاملاسیر به رختخواب نروید

۵–دوش گرفتن با آب سرد

۶-خودداری کردن از پوشیدن لباس های تنگ و چسبناک

۷-خودداری از مواجهه با تحریک کننده ها(عکسها و فیلم های مستهجن)

۸-خودداری از خوابیدن به روی شکم

۹-پرکردن اوقات تنهایی و سرگرم کردن خود

۱۰-استفاده از سیستم پاداش و تنبیه (پاداش برای تقویت رفتارهای مثبت و تنبیه برای کاش رفتارهای منفی)

۱۱-اگر بادوستانی ارتباط دارید که آنها هم عادت به خودارضایی دارند ارتباط خودرا با آنها محدود کنید

۱۲-در صورتی که این مشکل غیرقابل کنترل  باشد لازم است  از متخصصان حرفه ای کمک گرفته شود . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این راهکارهایی که گفتی اگه فایده داشت این همه آمار این مسئله بالا نبود. وقتی راه صحیح رفع نیاز بسته است و تحریکات زیاد ، نتیجه اش همین میشه.

پ ن: حوصله بحث با مخالف رو ندارم.مرسی

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
پسری که تو مجردی خودارضایی میکرده برای ازدواج مناسبه؟؟😶

اره همه اینکارو میکنن😅

یعنی میشه یه روزی اشک بریزم،اما از روی شوق از روی ارامش بخاطر رسیدن به تو رسیدن به عشق زندگیم...کی میشه یه نی نی سالم تپل خوردنی بهمون بگه مامان بابا؟؟
افرین😐

عزیزم من به اینکه خانوماموقع زایمان دعا کنن اجابت میشه اعتقاددارم من یه دوستی داشتم10سال بود هردکتری میرفت باردارنمیشدسرعملم ازخداخواستم بهش نی نی بده تاوقتی که بیهوش  شدم همش اسمشومیگفتم دعامیکردم بچم یک ماهش بود زنگ زدگفت باردارم.اسمتوبگو حتماسرزایمانم دعات میکنم که ایشالاه دامنت سبزبشه

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165