2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینا کاذب زیاد دارن منم یه سری چنتا خریدم هرماه میزدم مثبت بود از اون قطره چکونیا بهتره

اره منم شنيدم 

ماه قبل كه اقدام داشتم چند مدل بى بى چك گرفتم نوارى لاوين و چنتا خودكارى ماركاى رودس و اينا گرفتم

نذر کردم گر از این غم به در آیم روزی/تا در میکده شادان و غزل خوان بروم 
چن هفته فمیدی خارج رحم هس؟؟

شش هفته😔

از اولشم درد شدید مثل اینکه یه چیز تیزی تا توی واژن کشیده میشد داشتم بعدش افتادم روی خونریزی که رفتم بیمارستان با سونو و آزمایش فهمیدن دوقلو و خارج از رحم هستش و یک ماه بستری بودم که دفع بشه اما متاسفانه لوله فالوپ ترکید😔

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
متاسفم عزیزم انشااله تو این ماه بچه دار میشی

ممنونم عزیزم ان شاالله 

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
بلاخره باید آزمایش و سونو بدی دیگه، بارعایت برو بیرون یا بگو بیان تو خونه ازت نمونه بگیرن

آخه اینجا همه مطبای شخصی بستس فقط درمانگاه و بیمارستان بازه ک اونجاهام واقعا شلوغه

آخه اینجا همه مطبای شخصی بستس فقط درمانگاه و بیمارستان بازه ک اونجاهام واقعا شلوغه

دیگه مجبوری بری، باید مطمئن بشی ک بارداری سالمه و خدای نکرده خارج رحمی یا چیز دیگه نباشه، نیاز ب پیگیری داره دیگه 

💗💗💗
دیگه مجبوری بری، باید مطمئن بشی ک بارداری سالمه و خدای نکرده خارج رحمی یا چیز دیگه نباشه، نیاز ب پیگ ...

آره اینکه حتما بدبختی اینه دکتر ژنتیک ک زیر نظرشم بخاطر سقط قبلی گفت به محض اینکه باردار شدی بیا اونم نیستش