2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

😄 من باردار شدم و نی نی تو هفت هفته سقط شد دکتر بهم گفت چون رحمت آماده است بعد از اولین پریودت میت ...

ینی بعد از اون باردار شدی ؟

من یه بار بارداری هورمونی داشتم و دکتر گف باید سه ماه صبر کنی و حتی سونو هم نکرد

ینی بعد از اون باردار شدی ؟ من یه بار بارداری هورمونی داشتم و دکتر گف باید سه ماه صبر کنی و حتی سون ...

شما مثل منی منم بارداری شیمیایی شدم دکتر گفت یمدت جلوگیری کن نه سونو کرد نه چیزی 

الان بارداری؟ من تازه بی بی چک مثبت شد نمیدونم واقعیه یا نه

شاید بشه

واااای چه پررنگه  استرس گرفتم اخه منم بی بی چکامم مثبت شده همش میترسم حامله نباشم منتظر جواب ا ...

انشالله كه برا شما مثبت كاذب نباشه

نذر کردم گر از این غم به در آیم روزی/تا در میکده شادان و غزل خوان بروم 

بچه ها اینم بی بی چک امروز من که در جا هاله انداخت تازه امروزموعدمه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘
ینی بعد از اون باردار شدی ؟ من یه بار بارداری هورمونی داشتم و دکتر گف باید سه ماه صبر کنی و حتی سون ...

نه گلی من بارداری اولم خارج از رحم بود و متاسفانه یه لوله فالوپمو از دست دادم بعد از اون بارداری دومم که بخاطر هماتوم سقط شد دکترم گفت اصلا تعلل نکن و اقدام کن چون الان بدنت آماده است ولی بعد از اون الان ۷ ماه میگذره و خدا بهم عنایت نکرده😔😔

به قول دکترم اکثر دکترا الکی میترسونن و بخاطر هزینه های بیخود سونو و دارو و غیره میگن چند ماه جلوگیری کنید که همین جلوگیری ها متاسفانه مانع بارداری میشن

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
ممنونم عزیزدلم البته ماه قبل ک گفتم مثبت میشد هالش خییلی دیر میوفتاد⁦☹️⁩

بله برای همون پرسیدم هالش زیر ده دقیقه بوده یا نه، الان اگه آزمایش بتا تیتر بده مثبت میشه، میخای خیالت راحت تر بشه آز بده

💗💗💗