2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره متاسفانه برای من دو روز پشت سر هم مثبت بود و هاله مینداخت اما دقیق سر موعدم پریود شدم نه تنبلی ...

بارداری هورمونی بوده شاید 

توی بارداری هورمونی بتا بالا میره و بعد میاد پایین و پریود میشی و گاهی اوقات خود شخص هم متوجه نمیشه باردار بوده ولی تا سه ماه باید جلوگیری انجام بشه

الان روز۲۶سیکلم هستم

مطمئن باش بارداری عزیزم

مبارک باشه

تو رو خدا برای منم دعا کن😢

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
نه عزیزدلم خدا رو ول نکردم ولی میدونی آدم استرس میگیره

مگه دیونه ای عزیزم ک استرس بگیری اصلا غصه نخور مطمئن باش حامله ای این فکرای بیخود رو از سرت بنداز بیرون،،، بفکر این باش تا چندوقت دیگه شبا خواب نداری 🤗هی صدا نی نی میپیچه تو خونه 🙏😍

بارداری هورمونی بوده شاید  توی بارداری هورمونی بتا بالا میره و بعد میاد پایین و پریود میشی و گ ...

😄

من باردار شدم و نی نی تو هفت هفته سقط شد دکتر بهم گفت چون رحمت آماده است بعد از اولین پریودت میتونی اقدام کنی این که اصلا بارداری اتفاق نیفتاده بخوام بخاطرش ۳ ماه جلوگیری کنم

وای خدای من حتی فکرشم آزارم میده🤦🏻‍♀️

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
مگه دیونه ای عزیزم ک استرس بگیری اصلا غصه نخور مطمئن باش حامله ای این فکرای بیخود رو از سرت بنداز بی ...

مرسی عزیزدلم⁦❤️⁩⁦❤️⁩ایشالا خدا از زبونت بشنوه اگه سقط نکرده بودم چند روز دیگه نوبت زایمانم بود😭

اونى كه رو دستمال هست برا چند ماه پيشه ك كاذب بود اون يكى هم برا سال ٩١هست سر پسرم

واااای چه پررنگه 

استرس گرفتم اخه منم بی بی چکامم مثبت شده همش میترسم حامله نباشم منتظر جواب ازمایشم

اینا بی بی چکای من اون بالایی رو روز بعدش زدم ولی خط منفیش حاله انداخت مثبته پررنگ شد

🧚‍♀️