2777
2789
عنوان

پسر پاک و خوش چهره ولی بی پول 🤔

2422 بازدید | 51 پست

قبول میکنین شما؟🤔

ما وضع مالی مون خوبه خداراشک. حالا ی همچین خاستگاری دارم . خاستگار قبلیام خیلی شرایطهای سطح بالایی داشتن ولی نشد . این یکی دوست شاگرد بابامه . بعد بابا و مامانم مخالفن . خودم ناراحتم میگم خب چرا بخاطر اینکه پول نداره راهش نمیدین وقتی آدم خوبیه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این شرایطو فقط باید عاشق باشی تا بتونی تحمل کنی

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

ادم قبل ازدواج معیارای سطحی مث قیافه جلوچشمشونومیگیره نمیذاره واقعیترببینی همین تودوروزبعدباهاش ازدواج کردی تاپیک میزنی ازبی پولی مینالی میگی کاش شبیه میمون بودولی پولدار من نمیگم فقط پول میگم عاقلانه انتخاب کن

خیر 

خیر خیر

حداقل ی ماشین داشته باشه دیگه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بعدا پولدار شدمیشه پسر پولدار خوش چهره که زنا میفتن دنبالش خودشم میشه تازه به دوران رسیده سر از پا نشناخته که دیگه خداروهم بنده نیست.به نظرم قیافه برات مهم نباشه کاملا رو شخصیتش تمرکز کن

پدر مادرت درست میگن اولا تفاوت وضعیت مالیتون مشکل سازه بعدم خوشگلی و مهربونی که نمیشه نون و اب براتون 😐 دردناکه ولی یه حقیقته اونم یه هم سطحشو پیدا میکنه 😊 بعدا بنده خدا بابات میشه عابر بانکتون 🤔پسرا زرنگن 😐😂