2777
2789
عنوان

بی بی چک

193 بازدید | 33 پست

سلام خانما من حدود ده روز ازپریودم گذشته

ضمن اینکه نامنظمه  روز،هفت تاخیر و چهار،بی بی چک زدم منفی بود. الان دو شبه بی بی،چک میزنم ولی عجیبه 

پریشب ک دو قطره ادرار ریختم ی هاله کمرنگ تو خط تی دیدم ک وقتی سی پررنگ شد خوب دقت کردم دیدم قسمت تی اصلا هاله نداره گفتم توهم زدم.

دیشب باز،بی بی،چک گذاشتم همین ک ادرار رو ریختم خط تی ب شدت پررنگ شد ولی خیلی واضح حرکت کرد و رفت تو قسمت سی نشست و قسمت تی هیچی نموند. این یعنی چی

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم منفی باشه اخه برا من چن بار اینجور شد منفی شد حالا برعکس اخرین بار ک مثبت شد ادرار تا اخر نوا رفت بعد t پررنگ شد یعنی ی لحظه فک کردم منفیه دیدم یهو تی پررنگ شد 

❤️❤️❤️❤️😍😍                                                                          
اگ هورمون بارداری نیس چرا باید اول تی پررنگ شه و بعد جای خودشو ب سی بده دوستان اگ اطلاعی دارین یا ه ...

اینارو بیخیال ببی بزار بعد دودقیقه دوخط رنگ داشت باردار یکی رنگ داشت یکی ن منفی ببی دروغ نمیگه خودتم اذیت نکن