2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 33 پست
اینارو بیخیال ببی بزار بعد دودقیقه دوخط رنگ داشت باردار یکی رنگ داشت یکی ن منفی ببی دروغ نمیگه خودتم ...

یسر بزنی نی نی سایت اتفاقای جورواجور،واسه بی،بی افتاده و مثبت بوده ولی نمیدونم.ـــ

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جانم نی نی مبارک باشه واست

ممنون عزیزم 😘😘 ان شاالله که نصیب شمام بشه و این ماه باردار باشی اما اگ نبود هم ب احتمال زیاد یک دو ماه اینده میشی من یبار پری سه روز عقب افتاد بی بی زدم هاله انداخت بعد پری شدم😑😑 خیلی بده بی بی منفی ولی دیگ ماه بعدش گرفت ان شاالله برای شمام میگیره و مامان میشی❤️❤️❤️

❤️❤️❤️❤️😍😍                                                                          
بچه ها ببخشید من ی سوال داشتم اگه باردار باشیم تو زمان پریودی دهانه رحم باز میشه مثل وقتی ک پریود می ...

منم واسم سوال بود ولی فکر،کنم بسته بشه ک بچه بمونه

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃

کلا نوار داخل بی بی چک از پایین ادرار رو جذب میکنه و تا مشخص شدن نتیجه ۳ تا ۵ دقیقه باید صبر کنین. این که اول تی رنگ میگیره، به خاطر نشت زودتر ادرار به اون قسمته و باید بی بی چک رو به محض وارد کردن ادرار روی قسمت مشخص شده، جایی ثابت بذارین و بعد از ۳ تا ۵ دقیقه نتیجه رو چک کنین. نه همون اول

کلا نوار داخل بی بی چک از پایین ادرار رو جذب میکنه و تا مشخص شدن نتیجه ۳ تا ۵ دقیقه باید صبر کنین. ا ...

من اولین بارم نیست ک بی بی،چک میزنم همیشه ادرار از،قسمت تی ب سی میرف.  و تی هیچ رنگی نمیشد و سی سریع پررنگ میشد. الان دو بار تی سریعععع پررنگ میشه ولی حرکت میکنه میره تو سی میشینه جاشم ثابته

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
من اولین بارم نیست ک بی بی،چک میزنم همیشه ادرار از،قسمت تی ب سی میرف.  و تی هیچ رنگی نمیشد و سی ...

نتیجه بعد از ۵ دقیقه چیه؟ یه نوار روشن یا دوتا؟ این مهمه.

راستی چرا اگه شک دارین، آزمایش نمیدین تا خیالتون راحت بشه ؟

نتیجه بعد از ۵ دقیقه چیه؟ یه نوار روشن یا دوتا؟ این مهمه. راستی چرا اگه شک دارین، آزمایش نمیدین تا ...

پریشب بعد از،خشک شدن ی هاله انداخته بود تی  ولی الان ی خط........خجالت میکشم دلم نمیخواد شوهرمو ناامید کنم

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃