2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 33 پست
اینارو بیخیال ببی بزار بعد دودقیقه دوخط رنگ داشت باردار یکی رنگ داشت یکی ن منفی ببی دروغ نمیگه خودتم ...

یسر بزنی نی نی سایت اتفاقای جورواجور،واسه بی،بی افتاده و مثبت بوده ولی نمیدونم.ـــ

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای جانم نی نی مبارک باشه واست

ممنون عزیزم 😘😘 ان شاالله که نصیب شمام بشه و این ماه باردار باشی اما اگ نبود هم ب احتمال زیاد یک دو ماه اینده میشی من یبار پری سه روز عقب افتاد بی بی زدم هاله انداخت بعد پری شدم😑😑 خیلی بده بی بی منفی ولی دیگ ماه بعدش گرفت ان شاالله برای شمام میگیره و مامان میشی❤️❤️❤️

❤️❤️❤️❤️😍😍                                                                          
بچه ها ببخشید من ی سوال داشتم اگه باردار باشیم تو زمان پریودی دهانه رحم باز میشه مثل وقتی ک پریود می ...

منم واسم سوال بود ولی فکر،کنم بسته بشه ک بچه بمونه

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃

کلا نوار داخل بی بی چک از پایین ادرار رو جذب میکنه و تا مشخص شدن نتیجه ۳ تا ۵ دقیقه باید صبر کنین. این که اول تی رنگ میگیره، به خاطر نشت زودتر ادرار به اون قسمته و باید بی بی چک رو به محض وارد کردن ادرار روی قسمت مشخص شده، جایی ثابت بذارین و بعد از ۳ تا ۵ دقیقه نتیجه رو چک کنین. نه همون اول

کلا نوار داخل بی بی چک از پایین ادرار رو جذب میکنه و تا مشخص شدن نتیجه ۳ تا ۵ دقیقه باید صبر کنین. ا ...

من اولین بارم نیست ک بی بی،چک میزنم همیشه ادرار از،قسمت تی ب سی میرف.  و تی هیچ رنگی نمیشد و سی سریع پررنگ میشد. الان دو بار تی سریعععع پررنگ میشه ولی حرکت میکنه میره تو سی میشینه جاشم ثابته

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
من اولین بارم نیست ک بی بی،چک میزنم همیشه ادرار از،قسمت تی ب سی میرف.  و تی هیچ رنگی نمیشد و سی ...

نتیجه بعد از ۵ دقیقه چیه؟ یه نوار روشن یا دوتا؟ این مهمه.

راستی چرا اگه شک دارین، آزمایش نمیدین تا خیالتون راحت بشه ؟

نتیجه بعد از ۵ دقیقه چیه؟ یه نوار روشن یا دوتا؟ این مهمه. راستی چرا اگه شک دارین، آزمایش نمیدین تا ...

پریشب بعد از،خشک شدن ی هاله انداخته بود تی  ولی الان ی خط........خجالت میکشم دلم نمیخواد شوهرمو ناامید کنم

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃