2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه کسی ج داد بلایکم😑

یه توپ دارم قلقلیه ⚽/سرخ و سفید و آبیه /میزنم زمین هوا میره /نمیدونم تا کجا میره/ من این توپو نداشتم /مشقامو خوب نوشتم /بابام بهم عیدی داد /یه توپ قلقلی داد/مدیونی اکه تا تهش خونده باشی😐😂😂😂😂

هروقت تکلیف مدارس معلوم شه

من یک دخترم امانه مثل دخترای دیگه من در کودکی سختیای زیادی کشیدم که بعضیاتون شاید توسنای بالاهم تحملشو نداشته باشین  قبلاً توامضام بود اما عوضش کردم چون نمی‌خوام غم گینتون کنم. ولی زورم میاد بعضیاتون زندگی خوبی دارین ولی بزم بهانه الکی میگیرین😐😐 لطفابرام دعاکنیم به هدفم برسم😘😘

بمیرن با این تصمیم گیریشون هنوز مشخص نی ولی من هر چی فک میکنم اینا کنکورو عقب نمیندازن سر کنکور خیلی حرص دارن نمیدونم چرا 😑😑

❤️❤️❤️❤️😍😍                                                                          

چجوری یه عده میگن عقب نمی افته یه عده میگن میفته یه عده میگن برگزار نمیشع

کاربرای اقا درخواست دوستی ندید پیلیز😐یاسی ام 🎭اگه کسی بی ادبی نکنه بی احترامی نمیکنم ...  

الان که دیدم گفتن باز ثبت نام داره کنکور سراسری😐کانال دانشجویی گفتن

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز