2777
2789

رشته هاتون چیه بچا؟؟

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تجربی

اوه کارت سخته پس..حسابی بخون

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

ب فکر خودشونن فقط😑شنیدم میگن امتحانا طبق روال خرداد برگزار میشه گفتن طبق اموزش انلاین پیش رفتیم ما ...

منم فقط کنکور دارم 

ولی داداشم ک نهم هست انتخاب رشتع داره امسال اصلا مدرسشون کلاس انلاین نزاشتع براشون فقط روزی نیم ساعت تلویزیون نگا میکنه

منم فقط کنکور دارم  ولی داداشم ک نهم هست انتخاب رشتع داره امسال اصلا مدرسشون کلاس انلاین نزاشت ...

کلاس انلاین و تلویزیون رو بهونه کردن تا بعدا بگن ن کسی عقب نیس و ما طبق برنامه پیش رفتیم در حالی ک اصلا جوابگو نیس ولی متاسفانه اینا فقط ب فکر منافع خودشونن ن دانش اموزا😑😑😑😒

❤️❤️❤️❤️😍😍                                                                          
چین کنکور سراسری رو عقب انداخته  این مسئله جهانیه ولی خب ایرانه دیگه

خخخ ایرانو باچین مقااااااااااایسه نکنید اخه لامصبا ایرانهههههههههههههههههههههههههههههههههههه .باهیچ جاقابل مقایسه نیست غوفونش برم  

خدایاسپردم خودموبهت.ب بزرگیت قسم کاری کن ک پشیمون شن.....