2777
2789
عنوان

زعفرانیه نشین ها بیان لطفا

854 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من زیاد با این منطقه آشنایی ندارم. کسی میدونه ماکویی پور - اردیبهشت تو چه لولی از منطقه زعفرانیه‌س؟ متوسط؟ یا بالاتر یا پایین تر؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اردیبهشت پر از برجه  همشونم تو صورت همدیگه، مطمئنا طبقات پایین نور ندارن ولی قیمتش و متریال ف ...

مرسی عزیزم من این ساختمون و که میخوام برم تقریبا پسندیدم همه چیزشو. فقط در مورد محلیت زیاد اطلاعاتی ندارم. میخواستم ببینم چجور جایی محسوب میشه

اون رودخونه کنارشم آدمو یاد دهات میندازه، یادم رفت بگم...منتها با این تفاوت که  نه تمیزه نا قشن ...

آهان خیلی ممنون عزیزم. خب ما سمت رودخونه نمیریم این طرف اردیبهشت هستیم در واقع. ولی فکر کنم شما کلا ولنجک و به زعفرانیه ترجیح میدی... حالا از ده تو کل زعفرانیه نمره چند میدی بهش؟

آهان خیلی ممنون عزیزم. خب ما سمت رودخونه نمیریم این طرف اردیبهشت هستیم در واقع. ولی فکر کنم شما کلا ...

اره ولنجک رو بیشتر دوست دارم

از ده بهش نه و نیم میدم، خودم عاشق خیابون طاهری، جاودان و کلا خبابونای منتهی به تجریشم که کلی درخت داره اون نیمشم میگم فقط واسه بعضی کوچه هاشه