شوهرم یه آدم بد دهن بداخلاق هست و دست بزن هم داره کارت حقوقش دست خواهرشه و تمام کار هاش رو با مشورت خواهرش انجام میده منو کوچیک میکنه تحقیرم میکنه و هیچ ارزشی واسم قائل نیست دیگه نمیتونم تحملش کنم یه دختر هم دارم خواهرش بگه بمیر میمیره همیشه بهم میگه تو حسادت خواهرمو میکنی و اونو به رخ من میکشه کسی هست جدا شده باشه راهنماییم کنه اینا دلیل قانع کننده ای هست واسه قاضی در ضمن بگم الان یازده ساله ازدواج کردیم و من حتی یه کارت عابر بانک ندارم همه وسایل واسه خونه میگیره ولی اگر هزار تومن ازش بخوام اول که نمیده اگر هم بده هزارتا سوال میکنه که میخوای چکار راهنماییم کنید تو رو خدا
متاسفانه دستم خالیه نمیتونم وکیل بگیرم وکیل ها هم قربونشون برم میلیونی میگیرن از آدم
فعلن مشاوره برو ببین چجوری اقدام کنی وکیلابه تعداد سکه ای که مهریه میگیرن دستمزد میگیرن
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.