2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 51 پست

با به وکیل مشورت کن اینی که میگی هزار تومن به کارتت نریخته خودش یه نوع مدرکه برای نفقت 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خانوادش خیلی عوضی هستن از این میترسم چون خانواده شهید هستن هر جا میرم از این آپشنشون استفاده میکنن م ...

ببین بچه چند وقت بمونه پیششون خودشون خسته میشن وکیل بگیر البته

آنچه بر خود نمیپسندی بر دیگری مپسند .
برو با وکیل صحبت کن 

نمیتونم وکیل بگیرم شوهرم اصلا بهم پول نمیده که بخوام پس انداز داشته باشم پس انداز خودش هم دست خواهرشه طلا هم داشتم که به لطف خواهرش و با دروغ مجبورم کردن بفروشم

یازده ساله تحمل کردی؟ دیوونه ای بایدزودترمیرفتی دادگاه منم چهارسال تحمل کردم بعدم که رفتم دادگاه برای طلاق فرستادن بریم مشاوره دادگاه خیلی عالی بود مشاورای بیرون واینا بدردنمیخورن حتما مشاوره دادگاه باشه

با به وکیل مشورت کن اینی که میگی هزار تومن به کارتت نریخته خودش یه نوع مدرکه برای نفقت 

متاسفانه دستم خالیه نمیتونم وکیل بگیرم وکیل ها هم قربونشون برم میلیونی میگیرن از آدم