2777
2789
عنوان

طلاق

605 بازدید | 51 پست

شوهرم یه آدم بد دهن بداخلاق هست و دست بزن هم داره کارت حقوقش دست خواهرشه و تمام کار هاش رو با مشورت خواهرش انجام میده منو کوچیک میکنه تحقیرم میکنه و هیچ ارزشی واسم قائل نیست دیگه نمیتونم تحملش کنم یه دختر هم دارم خواهرش بگه بمیر میمیره همیشه بهم میگه تو حسادت خواهرمو میکنی و اونو به رخ من میکشه کسی هست جدا شده باشه راهنماییم کنه اینا دلیل قانع کننده ای هست واسه قاضی در ضمن بگم الان یازده ساله ازدواج کردیم و من حتی یه کارت عابر بانک ندارم همه وسایل واسه خونه میگیره ولی اگر هزار تومن ازش بخوام اول که نمیده اگر هم بده هزارتا سوال میکنه که میخوای چکار راهنماییم کنید تو رو خدا 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

طلاقم دردسرهای خودشو داره. 

ان شاالله که زندگیت خوب بشه

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
میگم که دست بزن هم داره کتک میزنه 

مال منم اینجوری بود کتک زدنشو کاری کردم ترک کرد .بقیه اش رو هم نمیتونم تحمل کنم یعنی وجودش برام عذابه کلا 

منم میخوام طلاق بگیرم 

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
نه اقدام کردم میگه طلاق نمیدم به خاطر دخترم جوری رفتار میکنه انگار اون از دست خسته شده همیشه میگه به ...

فک کنم اگ کلا میخواد طلاق بده دوسال طول نمیشه 

البته اگ کلا نری خونت .خونه پدرت بمونی

مال منم اینجوری بود کتک زدنشو کاری کردم ترک کرد .بقیه اش رو هم نمیتونم تحمل کنم یعنی وجودش برام عذاب ...

دقیقا منم وجودش واسم عذابه ۲۴سالمه انگار شدم خانمهای ۴۰ساله

دقیقا منم وجودش واسم عذابه ۲۴سالمه انگار شدم خانمهای ۴۰ساله

منم متولد ۷۴

اون روز نگاه ب عکسای دختر عمم میکردم ک یه سال ازم بزرگتر ه 

انگار من ازش ۵ سال بزرگتر بودم